Gå til sidens hovedinnhold

Europa-opptur for Molde

Molde slår bortesvake Rapid Wien i nøkkelkampen i Europa League.

Alt tyder på at Molde og Rapid Wien skal kjempe om andrepassen, bak Premier League-klubben Arsenal, i denne gruppen. Dette er en nøkkelkamp for å skaffe avansement fra gruppen. Romsdalingene vil ta et langt skritt mot utslagsspillet, hvis de vinner torsdagens kamp på Aker stadion. Vi tror de klarer det.

Molde - Rapid Wien 2,30 - 3,35 - 2,65 H (spilestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Molde skal ta en grei seier her. 2,30 i odds på hjemmeseier er bra.

Europa League, gruppe B. For første gang siden sesongen 2016-2017 er Molde tilbake i gruppespillet i Europa League. De fikk en drømmestart, men de overbeviste ikke spillemessig mot irske Dundalk Det var irene som tok ledelsen i Dublin, men Molde klarte å snu 0-1 ti 2-1-seier.

Den seieren var viktig for romsdalingene.

Eurojackpot: Ca. 229 millioner i potten. Innleveringsfrist er fredag kl. 19.00.

I helgen fulgte Molde opp med å slå Strømsgodet 2-1. Det var den tredje strake seieren i Eliteserien, og Erling Moes menn henger godt med i kampen om andreplassen.

Europa-veteraner

Molde møter torsdag østerrikske Rapid Wien i Europa League. De havnet på andreplass i den østerikske Bundesliga sist sesong. Det østerikske hovedstadslaget tapte 1-2 hjemme mot Arsenal. Wien-klubben tok ledelsen ved Taxiarchis Fountas, men tapte etter to Arsenal-scoringer på fem minutter på tampen av kampen.

Eurojackpot: Ca. 229 millioner i potten. Innleveringsfrist er fredag kl. 19.00.

Dette er østerrikernes åttende deltakelse i gruppespillet av Europaligaen. De har gått videre til utslagsrunden to ganger tidligere, først i 2015/16, så i 2018/19.

Sist gang de kvalifiserte seg fo gruppespillet endte laget på andreplass i gruppen, ti poeng bak Villarreal, men de sendte Rangers og Spartak Moskva på hodet ut av turneringen.

Her kan du spille på alle dagens kamper!

Sterke på hjemmebane

Mode taper sjelden på hjemmebane, og vi tror et Rapid Wien-lag som har tapt syv av de siste bortekampene i Europa får problemer mot moldenserne. Den eneste seieren til Rapid i denne perioden kom mot Spartak i 2018/19.

Molde har kun tapt én av de siste 18 hjemmekampene i Europa League, og vi tror ikke de taper mot Rapid heller.

Molde skal ta en grei seier her. 2,30 i odds på hjemmeseier er bra.