*Nettavisen* Sportspill.

Europas giftigste i kalasform

Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo står med 70 mål mellom seg denne sesongen. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Bale, Benzema og Cristiano Ronaldo er Europas mestscorende angrepstrio. I kveld skal de bryne seg på byrivalen.

02.03.14 10:18

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddsen: Milan er inspirerte
Tipping: Vraker Solskjær
V64 Eskilstuna: I dag må Johan spille annenfiolin
V4 Boden: Finsk sisu i V4-2

Søndagens langoddsprogram er preget av full runde fra blant annet Serie A og La Liga.

Du kan følge alle kampene i Nettavisens splitter nye live-system. Her blir det kommentarer, diskusjoner og fakta fra alle dagens kamper!

Dagens singel
Atletico Madrid - Real Madrid, B 2,05

Atletico Madrid har etter en fenomenal høstsesong begynt å tape seg, og laget fremstår som slitne. Fikk skikkelig motgang mot Osasuna sist, og ble sendt hjem med 3-0 i sekken fra Pamplona. Har hatt en uke på å finne ut hva som gikk galt.

Diego Simeone mangler kun Tiago og Javier Manquillo, og kan stille med tilnærmet full tropp. Men det er stort sett det samme laget som spiller alle kampene, og det virker som det begynner å tære på. De er avhengig av å ikke tape for ikke å bli hektet av i gullkampen, men får det tøft mot et Real Madrid i ustoppelig form.

For ustoppelige er de. Knuste Schalke 6-1 på bortebane i onsdagens Champions League-kamp, og demonstrerte nøyaktig hvor brutale de er om de har dagen. Gareth Bale spilte kanskje sin beste kamp i Real Madrid-trøyen, mens Ronaldo og Benzema ikke akkurat var noe dårligere.

Ronaldo er tilbake i ligaspill etter suspensjonen som har holdt han ute av spill de siste tre rundene. Det betyr at yndlingen Jesé mest sannsynlig på finne seg selv på benken, etter en rekke med gode prestasjoner. Skadet er kun Sami Khedira, men han blir ikke savnet. Luca Modric er i sitt livs form og kommer til å dominere midtbanen med Xabi Alonso.

Selv om man aldri skal avskrive et lag så godt som Atletico Madrid, er Real Madrid hakket bedre og lagenes klasseforskjell kan bli blottet i søndagens kamp. 2,05 i odds på Real Madrid er uvanlig kost og er veldig, veldig spillbart. Spillstopp er 16.55.

Atletico Madrid - Real Madrid, 3,15 - 3,25 - 2,05.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Milan – Juventus, H 3,30

Milan har vist gode takter den siste perioden, og vant overbevisende 2-0 borte mot Sampdoria. Har plukket jevnt og trutt med poeng i ligaen, og er nå innenfor rekkevidde til Europa-spill neste år. Får tilbake Mattia de Sciglio fra skadebenken, ellers er det meste som før. Sulley Muntari er suspendert.

Clarence Seedorf har fått en grei start som Milan-trener, men spillet har vært betraktelig bedre de siste to kampene. Tapte noe ufortjent hjemme mot Atletico i Champions League, men slo tilbake med en sterk seier sist. Mye av æren for det skal nysigneringene Adel Taarabt og Adil Rami ha, de har virkelig levert varene etter januarovergangene sine. Pazzini starter nok en gang i Balotellis sted, ettersom han pådro seg en skulderskade for halvannen uke siden.

Juventus har vunnet kamper uten å imponere i det siste, og slapp med skrekken mot Torino forrige helg. Gikk greit videre i Europa League på torsdag, men det er en kamp som kan ha kostet mye krefter for Contes menn. Han har også en betydelig skadeliste å ta hensyn til. Asamoah, Chiellini, Vucinic og Pepe er alle utilgjengelige. I tillegg er en viss Arturo Vidal suspendert. Spissparet er ganske vasst i form av Carlos Tevez, som er i kjempeform, og Fernando Llorente. Det er en tropp med god bredde, men Juventus stiller betydelig svekket på søndag.

Milan er i godt slag for tiden, og kan fort stikke av med tre poeng her. 3,30 i odds er for bra til å overse. Spillstopp er klokken 20.40.

Milan - Juventus, 3,30 - 3,10 - 1,95.

Klikk her for å levere dagens langskudd.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag