*Nettavisen* Sportspill.

Eventyret fortsetter for Madagaskar

Stor jubel for Madagaskar etter at Marco Ilaiharitra scoret seiersmålet for Madagascar mot Burundi i den ene av gruppespillkampene. Foto: Muzi Ntombela/backpagepix (Pa Photos)

Madagaskar har tatt seg til en sensasjonell kvartfinale i Afrikamesterskapet. I kveld er laget stor underdog mot Tunisia.

11.07.19 12:46

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europa League: Kjempetrøbbel for Brann på hjemmebane
Oddsdobbel:
Molde gjør kort prosess
Oddssingel Afrikamesterskapet 1:
Eventyret fortsetter for Madagaskar
V65 Øvrevoll:
Mina skal fikse V65-cashen på Øvrevoll
V65 Bergen: Fyldig kveldsmeny i Bergen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Molde, Brann og Haugesund skal alle i aksjon i 1. kvalifiseringsrunde av Europa League i kveld og det er kampene fra Europa League-kvalifiseringen som dominerer torsdagens langoddsprogram. I tillegg spilles de to siste kvartfinalene i Afrikamesterskapet etter at Senegal og Nigeria ble klare for semifinale i går. Det er ellers 6. etappe i Tour de France og det er tennis fra Wimbledon.

NB! Fredag er det ca 163 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Madagaskar - Tunisia H 4,75 (spillestopp kl 20.55)

Kvartfinale i Afrikamesterskapet der det hittil har haglet med overraskelser. Sterke nasjoner som Egypt, Marokko og Ghana er allerede slått ut.

Likevel er det ingen tvil om at det er sensasjonelt at Madagaskar har tatt seg til kvartfinale. De slo blant annet Nigeria 2-0 i gruppespillet etter å ha innledet med 2-2 mot Guinea. I den andre gruppespillkampen ble det 1-0 seier mot Burundi, mens altså Nigeria ble slått 2-0 i den siste. I åttedelsfinalen ledet laget både 1-0 og 2-1 mot DR Kongo, men det endte 2-2 både etter ordinær tid og ekstraomganger, før Madagaskar vant straffesparkkonkurransen. Det vil være en overdrivelse å si at det er veldig mange kjente spillere på Madagaskar.

Veldig mange kjente spillere er det heller ikke på Tunisia. Kun halvparten av spillerne i startoppstillingen mot Ghana i åttedelsfinalen spiller til daglig i Europa, men det på klubber som Montpellier, Gent og Dijon. Åttedelsfinalen mot Ghana endte 1-1 både etter ordinær tid og ekstraomganger, men Tunisia vant straffesparkkonkurransen. Samtlige tre kamper i gruppespillet endte uavgjort, så Tunisia har altså tatt seg til kvartfinale uten å ha vunnet en kamp etter ordinær tid.

Men bookmakerne og Norsk Tipping har likevel ståltro på at Tunisia vinner kveldens kamp. 1,70 i odds på et Tunisia som overhodet ikke har imponert må være en vits. At Madagaskar skal stå til 4,75 i odds, ser nesten oppsiktsvekkende ut. Vi er nødt til å teste et spill på Madagaskar i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag