*Nettavisen* Sportspill.

Everton avslutter sterkt

Foto: AFP/Scanpix

Nå er de blå fra Liverpool i form. Her er dagens andre oddstips.

09.04.12 10:33

Sportspills meny 2. påskedag:
Oddstips 1: Lillestrøm overrasker
Oddstips 2: Everton og Godset
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette!

Trav Momarken: Torpa gjør noen glad
Travtips: Mer suksess for Bjerring

Langoddsen byr på den 3. runden i Tippeligaen, og ikke minst premiere i Adeccoligaen. Men det er slett ikke alt, det spilles fotball i Premier League og Championship, dansk Superliga og spansk Primera Division. Av alle årets mandager, må dette være den beste fotballmandagen. Lørenskog og Stavanger spiller NM-finale nummer 4 av inntil 7.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
18. Leeds - Derby B 3,55
Vi gjorde rett i å ta høyde for enda et Leeds-tap på Elland Road da Watford var på besøk for ti dager siden. Dette kom etter det utrolige 3-7-tapet for Nottingham Forest. Siden har Leeds tapt for Reading, men det var på bortebane. Hjemme på Elland Road har Leeds 8-3-9 totalt, bare fire lag er svakere hjemme enn dette. Noe opprykk blir det selvsagt ikke snakk om når hjemmestatistikken er så skuffende. Derby har bare vunnet 5 bortekamper hittil, men Leeds pleier de å slå. Det står 6-0-0 fordel Derby på de seks siste innbyrdes . Det kan se ut som om Leeds har et slags Derby-kompleks. Borteseier til 3,55 er et spennende langskudd.

Dagens avslag
63. Hødd - Kongsvinger H 2,35
Vi har bestemt oss for å la Adecco-klubbene gjøre unna første serierunde uten våre innsatser. Når vi velger oddsen på Hødd som dagens avslag, er det fordi det har vært en del sykdom og skader i laget i forkant av premieren mot Kongsvinger. 2,35 er ikke dårlig odds på et lag som vant 8 av 15 hjemmekamper forrige sesong, men vi setter absolutt ingen kroner på den, for Kongsvinger skal være bedre trent enn på lenge og stiller med et sterkt mannskap denne sesongen.

Dagens spill
Vi startet dagen med det vi synes er veldig god odds på Lillestrøm. De spiller borte mot et desperat Odd Grenland, og vi mener de skal ha gode sjanser til å kontre inn 3 poeng. Nå ser vi nærmere på Everton og Strømsgodset.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

14. Everton - Sunderland
Premier League. Dette blir en slags reprise på de to FA-Cup-kvartfinalene vi fikk se i mars. Den første endte 1-1 her på Goodison Park, etter at Sunderland tok en tidlig ledelse ved Bardsley, som Cahill utlignet ti minutter senere. Everton burde avgjort kampen, men måtte gå veien om omkamp i Sunderland, som de vant 2-0. Det omvendte oppgjøret i Premier League endte 1-1.

Everton har vist stigende form denne våren, og 5-3-2 på de ti siste er blant de beste. På hjemmebane har de slått West Brom 2-0 nylig, tapt 0-1 for Arsenal og slått Tottenham 1-0. De er nummer 7 på tabellen, men det er hele 12 poeng opp til Newcastle på plassen over.

Rodwell (m) og Drenthe (m) kan være tilbake for Everton, fra henholdsvis skade og permisjon. Dette er gode nyheter for hjemmelaget, som da ikke har noen fravær. Troppen:

Howard, Neville, Hibbert, Distin, Jagielka, Heitinga, Baines, Cahill, Gibson, Pienaar, Fellaini, Osman, Barkley, Gueye, Jelavic, Mucha, Stracqualursi, Anichebe, McFadden, Rodwell, Drenthe, Coleman.

Sunderland ligger 2 poeng bak Everton og viser brukbare takter med 0-0 mot Tottenham og 3-3 borte mot Manchester City i sine to siste. Bortekampen i Blackburn tapte de 0-2 for et par uker siden, og de har ikke bedre enn 4-4-8 på bortebane.

Manager O'Neill har tre usikre spillere som må testes nærmere kampstart. Det dreier seg om tre av de mest sentrale, nemlig kapteinen Cattermole, Phil Bardsley og danske Nicklas Bendtner, som har begynt å score mål igjen. Skulle disse tre står over, minker bortelagets sjanser flere hakk. Troppen:

Mignolet, Gordon, Bardsley, Richardson, Turner, Bridge, Kilgallon, Kyrgiakos, Lynch, Cattermole, Gardner, Larsson, Elmohamady, McClean, Vaughan, Meyler, Colback, Sessegnon, Bendtner, Wickham, Ji, Campbell.

Everton er i god form og vi tror de avslutter denne sesongen sterkt. Med alle mann på plass mener vi sjansen for seier er god, spesielt dersom Sunderland må gjøre endringer. Hjemmeseier til 1,90 er godkjent i vår bok.

47. Strømsgodset - Haugesund
Etter å ha spilt jevnt med de regjerende seriemesterne i Molde, smakte det godt for Godset å slå Vålerenga 3-2 på eget kunstgress. Lars Iver Strand var rimelig godt fornøyd med å bli matchvinner i kampens 90. minutt. Diomande og Storflor scoret også. Igjen viser Godset styrke på hjemmebane. De ligger under 0-1 og 1-2, men gir aldri opp og vinner enda en hjemmekamp.

Mounir Hamoud og Alexander Aas er trolig ute nå også, men begge er tilbake i trening.

Haugesund var gode borte mot Vålerenga i premieren, men med ti mann på banen ble det for tungt å holde 1-0-ledelsen som Djurdjic ga dem på straffe. Hvis det var bittert å tape 1-2 på Ullevål, kunne de glede seg over 2-0-hjemmeseier mot Molde runden etter, i en kamp avgjørelsene gikk Haugesunds vei.

Vi har ikke hørt annet enn at Haugesund har skadefritt lag. Martin Bjørbakk (f) returnerer fra suspensjon.

Her møtes Tippeligaens to mest utpregede hjemmelag. Vi må tilbake til 2004 for å finne sist gang det ikke ble hjemmeseier i Drammen med Haugesund på besøk, da ble det 1-1. Siden har det blitt 2-0, 3-0, 2-1 og 3-1. Utfra det Godset viste hjemme mot Vålerenga, tror vi på en ny trepoenger i Drammen. 1,75 for hjemmeseieren er nok til at vi tar den med. Dagens andre spill blir da en dobbel til 3,33. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

14.Everton - Sunderland 1,90 3,10 3,35
47. Strømsgodset - Haugesund 1,75 3,20 3,75

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.