Everton - Brentford

Odds: Everton vinner og det scores under 3,5 mål

Kampstart søndag 15. mai kl 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Kampen vises på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror Everton vinner og det scores under 3.5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.75 i odds

I kampen om overlevelse i Premier League må Everton tilbake på vinnersporet når Brentford kommer til Goodison Park søndag ettermiddag. Vertene ble holdt til uavgjort borte mot Watford i siste seriekamp, mens Brentford knuste Southampton 3-0 hjemme på Brentford Community Stadium.

De klarte bare 0-0 borte mot Watford onsdag kveld, men det poenget kan vise seg å bli helt avgjørende i kampen om å unngå nedrykk fra Premier League for første gang i Evertons historie.

Ben Foster sto som en vegg og Watford hadde ingenting å by på fremover. Dermed ebbet kampen ut med 0-0, og Everton har fremdeles skjebnen i egne hender med tre kamper igjen å spille.

De ligger på 16. plass på tabellen - to poeng foran Burnley og Leeds - med en kamp til gode på sistenevnte. Vinner Everton mot Brentford samtidig som Leeds ikke vinner mot Brighton er plassen sikret.

De vil nok gå all in for seier i denne i og med at de skal til Crystal Palace, og får besøk av et Champions League-jagende Arsenal i de to siste kampene.

Det er ca. 940 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Imponerende sesong av Brentford

Brentford ble knust 3-0 av Manchester United i forrige bortekamp, men slo tilbake på direkten hjemme mot Southampton sist lørdag.

Scoringer av Pontus Jansson og Yoane Wissa etter 13 og 14 minutters spill ga ro i rekkene, og kampen ble definitivt avgjort når Kristoffer Ajer trikset seg gjennom feltet og satte 3-0 mellom bena på Fraser Forster.

Thomas Frank har nå ledet Brentford til seks seiere på de ni siste kampene, og de ligger på 13.plass på tabellen to poeng bak Leicester på 10. plass. De har mulighet til å komme topp ti, men sesongens hovedmål i opprykkssesongen - å beholde plassen - er sikret for lengst.

I siste serierunde møter de formsvake Leeds på hjemmebane, og det kan bli en fin avslutning på en strålende første sesong i Premier League.

På bortebane har de slitt med å holde nullen. Ikke siden 18. september når de slo Wolverhampton 2-0 i femte serierunde har de holdt buret rent på fremmed gress, og vi tror de kommer til å slite med det på Goodison Park også.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Formstigning på Everton

Det virker som Everton lenge trodde de var for gode til å rykke ned, men at de siden 9. april - når de slo Manchester United 1-0 hjemme - har skjønt alvoret.

På de fire siste hjemmekampene har de tre seiere og en uavgjort - med målforskjell på 4-1. Seiere mot Newcastle, Manchester United og Chelsea, samt uavgjort mot Leicester er sterke saker, og de har virkelig levert i et tøft kampprogram.

Brentford slo Everton 1-0 på hjemmebane i slutten av november, mens i FA Cupen i begynnelsen av februar endte det 4-1 til Everton på Goodison Park.

Brentford har ingenting å spille for, mens Everton fortsatt alt. Med hjelp av et vanligvis høylytt hjemmepublikum tror vi mannskapet til Frank Lampard kriger seg til nok en seier.

Everton vinner og det scores under 3,5 mål totalt spiller du på her til 2.75 i odds