*Nettavisen* Sportspill.

Everton-spikeren i kista

Evertons Kevin Mirallas hadde, til tross for scoring, ikke mye å juble for mot Crystal Palace sist. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Everton fikk det tøft mot Crystal Palace for bare fem dager siden, og møter et bortesterkt lag i dag.

20.04.14 09:30

Sportspills meny 1. påskedag
Oddstips 1:Det løsner for Arsenal
V75 Romme:Vi må være patrioter
V65 Leangen:Pilgrim og gedigen jackpot
Lotto:Millionærer i hopetall

Det er mange spennende kamper på dagens langoddsprogram, og spesielt fra England skal mange store lag i aksjon.

Dagens spill
Everton - Manchester United, B 2,70

Vi har latt oss imponere av Everton denne sesongen, og Roberto Martinez fortjener skryt for det han har gjort med laget. Det så lenge ut til at de kunne ta plass i Champions League, men de tapte i midtuken og Arsenal har et veldig lett kampprogram mot slutten av sesongen.

Everton er riktignok ligaens fjerde beste hjemmelag, men de virket veldig slitne i kampen mot Crystal Palace, der deres gode hjemmestatistikk fikk en knekk. Imidlertid viser 3-0-seieren mot Arsenal runden før det, at de virkelig tar grep når de møter de beste lagene.

Har en formidabel skadeliste, med Traore, Jagielka, Pienaar, Oviedo og Gibson.

United kommer på besøk etter en formidabel hvileperiode, og ti dager uten kamp kan ha gjort underverker for Moyes' menn. Legg til at de er ligaens beste bortelag, så kan dette fort bli en festlig after for de røde djevlene.

Har også skadeproblemer, og Robin van Persie er definitivt ute. Fellaini, Rooney, Rafael og Johnny Evans er tvilsomme.

Moyes har fått mye tyn for innsatsen til United denne sesongen, men på bortebane har de levert varene. 10-3-4 er ligaens beste bortestatistikk.

Det føles som et sjansespill å satse på United, men på bortebane er de virkelig bra. Everton virker slitne, og 2,70 i odds på borteseier utmerker seg som dagens beste spill.

Everton - Manchester United, 2,30 - 3,25 - 2,70.
Spillstopp klokken 17.05.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Nürnberg - Leverkusen, H 3,55

Vi elsker disse langskuddene. Nürnberg har alt å spille for i bunn av tabellen, mens Leverkusen er i så dårlig form at Sami Hyypiä fikk sparken.

Det er en god grunn til at oddsen er på 3,55. Hjemmelaget er i begredelig form og har skadeproblemer. Ni poeng på de ti siste kampene stinker nedrykk. Samtidig er det nå eller aldri for Nürnberg, de er virkelig avhengig av seier. Da er de nemlig på trygg grunn.

Formidable skadeproblemer. Nesten enklere å skrive hvem som ikke er skadet. Må klare seg uten Antonio, Chandler, Ginczek, Gebhart, Hasebe og Nilsson. I tillegg er Hlousek suspendert.

Noe bedre ser det ikke ut for Bayer Leverkusen. To seire på de siste ti har gjort at de mistet plassen i neste års Champions League og samtidig gjort Sami Hyypiä arbeidsløs. Vant forrige kamp mot Hertha, uten at de skal friskmeldes av den grunn. Fjerde beste bortelag, 7-1-7 er godkjent bortestatistikk.

Også Leverkusen har en forferdelig skadesituasjon. Kruse, Regeler, Reinartz, Sam, Stafylidis og Guardado er skadet. Noen av disse kommer til å bli sårt savnet.

Det er klart at Leverkusen har den beste stallen, men jeg er usikker på om de fortjener et så stort favorittstempel. De tapte mot dumpekandidat Hamburg for ikke lenge siden, og Nürnberg er akkurat desperate nok til å kunne snyte Leverkusen for tre poeng.

3,55 i odds på hjemmeseier er perfekt for vårt langskudd.

Nürnberg - Leverkusen, 3,55 - 3,35 - 1,75.
Spillstopp klokken 15.25.

Klikk her for å levere dette spillet.

Annonsebilag