Gå til sidens hovedinnhold

Everton-stjernene må ta seg selv i nakken

Everton har brukt én milliard på nye spillere de siste tre sesongene. Lørdag trenger de en trepoenger!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips:
En lørdagskupong fylt opp av Engelsk fotball
V75 Bjerke: V75 med Gulljackpot på Bjerke
Oddstips 1: Arsenal vinner toppkampen
Oddstips 2: Ulvene må skjerpe seg på hjemmebane
Oddstips 3: Paul Pogba briljerer nok en gang
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram er stappfull av spennende objekter. Det spilles åtte kamper i Premier League, hvor blant andre Liverpool og Manchester United er i aksjon. Høydepunktet er nok likevel London-derbyet mellom Chelsea og Arsenal som spilles kl. 1830. Det er også interessante kamper i Bundesliga, Serie A og Primera Division. I tillegg er det verdenscupen i langrenn fra Estland.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Southampton – Everton B - 2,60 (spillestopp kl. 1555)

Southampton røk ut av FA-cupen på dramatisk vis på onsdag. De spilte 2–2 etter ordinær spilletid i omkampen mot Derby, men tapte straffesparkkonkurransen mot laget fra Championship.

Et slikt tap bidrar ikke akkurat til å øke selvtilliten i et lag som har slitt tungt denne sesongen. Det er ingen tvil om at 120 minutter i midtuken var tøft. De slo Leicester forrige helg og må ta med seg den selvtilliten inn i dagens oppgjør, men noen tunge ben er å forvente.

The Saints har utvilsomt vist fremgang etter at østerrikeren Ralph Hasenhuttl tok over på St. Mary's, men de har ikke råd til å hvile på laurbærene.De er kun ett poeng over nedrykksstreken, og de skal møte flere av lagene i nedrykkssonen de neste ukene.

Dagens hjemmelag har vunnet tre av de siste seks ligakampene, men hjemmeformen er fortsatt litt bekymringsfull. De har bare vunnet én hjemmekamp hele sesongen. Fasiten viser at de har fem tap og fem uavgjorte foran egne fans.

Everton er heller ikke i sin beste form. De slo riktignok Bournemouth 2–0 i forrige serierunde, men det var bare lagets andre seier på de ni siste Premier League-kampene.

Jeg tror det snur for Everton nå. De har en solid spillerstall, og på et eller annet tidspunkt må stjernespillerne begynne å levere.

På bortebane har Marco Silva sine menn slitt hele sesongen. De har bare vunnet to av ti bortematcher så langt. De har spilt tre kamper uavgjort og fem kamper har endt med tap. Nå skal det sies at fire av de fem tapene har kommet mot lag som i øyeblikket er blant de seks beste i Premier League.

Klikk her for å ta deg til Norsk Tipping

Southampton får tilbake Pierre-Emile Højbjerg, Yan Valery og Charlie Austin som har vært suspendert.

Samtidig er Ryan Bertrand, Shane Long og Mario Lemina alle usikre, mens Michael Obafemi er definitivt ute.

Phil Jagielka mangler hos Everton. Han er skadet. Utover det kan Everton stille med et sterkt lag til kampen på St. Mary's.

Jeg hadde forventninger til Everton denne sesongen, men er som The Toffees fansen blitt skuffet. Men jeg har fortsatt troen på mannskapet til Marco Silva. Han har mange gode fotballspillere, og det virker som de fungerer bedre sammen nå. Kampen mot Bournemouth var et fremskritt. Jeg tror Everton tar en ny seier i lørdagens kamp mot Southampton. Oddsen på borteseier er 2,60. Denne kan spilles som singel, men vi bruker den i en sprek lørdagsdobbel.


Queens Park Rangers – Preston H - 2,05 (spillestopp kl. 1555)
Preston er ute av form, og de nærmer seg faretruende nedrykksstreken. De ligger syv poeng foran Reading som er på nedrykksplass, så de kan ikke slappe av.

QPR og den tidligere engelske landslagssjefen Steve McClaren har ambisjoner om å bli blant de seks beste lagene i Championship.

Playoffjagende QPR fikk seg en på trynet sist helg, da de tapte 0–1 mot Sheffield United. Dermed ligger London-klubben nede på ellevteplass, fire poeng bak en playoffplass.

QPR er favoritter til å vinne hjemme på Loftus Road lørdag, og det tror jeg er en riktig vurdering av bookmakerne.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Preston viste fremgang sist helg da de tok ett poeng hjemme på Deepdale mot Swansea. Før bortekampen i London har de fem kamper på rad uten seier.

De er også et av de svakeste bortelagene i Championship, hvor de kun har vunnet to av 13 bortematcher så langt denne sesongen.

Nå venter en knalltøff bortekamp mot QPR som har gjort Loftus Road til et fort.

Steve McClaren sine menn har gjort en formidabel jobb med å klare å komme seg i posisjon til å kjempe om en playoffplass.

De startet sesongen i bunnen av tabellen etter fire tap på de fire første kampene, og de så ut til å ha stø kurs mot League One. De siste månedene har de virkelig skjerpet seg.

Nå har de kun ett tap på de åtte siste hjemmekampene. I de to siste kampene på Loftus Road har de også holdt nullen.

QPR har vunnet tre av de fire siste hjemmekampene i alle turneringer, mens Preston har tapt tre av de fire siste bortekampene. De har tapt åtte bortekamper så langt denne sesongen, og jeg tror det niende bortetapet kommer på lørdag.

2,05 i odds på QPR er absolutt spillbart, iallfall slik jeg ser det. Denne bruker jeg i en dobbel.

Lørdagens dobbelttips er Everton + QPR. Denne kombinasjonen gir flotte 5,33 i odds. Spillestopp er lørdag kl. 1555.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken