Det er et meget svekket Chelsea som tar imot Everton hjemme på Stamford Bridge søndag ettermiddag.

Chelsea - Everton B 4,05 (spillestopp kl 14.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Chelseas midtbanetroika mister kampen mot Everton

Svake 1-3-2 på de seks siste seriekampene for Chelsea som fortsatt holder 4. plassen i Premier League med sine 45 poeng. Det skiller tre poeng ned til Manchester United og Wolverhampton på plassene bak. Herlig 2-0 seier hjemme mot Liverpool i 5. runde av FA-cupen tirsdag kveld. Variable 6-3-5 på Stamford Bridge. Midtbaneterrieren Mateo Kovacic er ute med akkilesskade. Midtbanekollega Jorginho soner karantene, og viktige N'Golo Kante er fortsatt ute med skade. Tammy Abraham, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi er også blant dem som mister søndagens kamp.

Sportspills øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Herlig sportssøndag - sjekk søndagens oddstips
Oddssingel PL: Manchester United slår Manchester City
Oddssingel PL: Everton vinner mot et meget svekket Chelsea
Tippetips: Bayern München er klink på søndagskupongen

Everton er klart forbedret under Carlo Ancelotti

Everton med 1-1 hjemme mot Manchester United forrige søndag og står med totalt 37 poeng og ligger på 11. plass. Solide 5-3-2 på de ti siste seriekampene, men har ikke bedre enn 3-3-8 på bortebane. Seamus Coleman, Morgan Schneiderlin og Cenk Tousn er ute med skader, mens Lucas Digne er friskmeldt.

2-2-0 på de fire siste tilsvarende i London og Everton har faktisk ikke vunnet borte mot Chelsea siden november 1994. Men i dag har Everton muligheten. Chelsea har meget tunge fravær og formsterke Everton bør har gode vinnersjanser. Borteseier til 4,05 i odds spilles.

Klikk her for å levere dette spillet