Gå til sidens hovedinnhold

Exeter mot play-off

Vi går for en femdobling av innsatsen på langfredag. Her er dagens oddstips.

Ukens firedagers midtukeprogram på langoddsen avsluttes med et fint knippe fotballobjekter, hovedsaklig fra engelske, franske og svenske ligaer.

Vi synes de mest fristende objektene finnes i England, der det er få runder igjen og det begynner å dra seg til.

Les også: Lesernes oddstips fredag

Exeter - Oldham
Vi ser noe som ligner på en sluttspurt fra Exeter. Fire strake seire har tatt dem opp på en 9. plass, fem poeng unna play-off. Med fire runder igjen er det ikke helt umulig. Man har igjen Plymouth, Sheffield Wednesday og Tranmere etter dagens kamp, og med tre seire på disse fire kan det kanskje holde. Enn så lenge er hvertfall motivasjon tilstede. Exeter har 10-5-6 på hjemmebane totalt.

Exeter-manager Paul Tisdale ser ut til å kunne inkludere Taylor (f) og Jones (f) i troppen igjen, etter at disse sto over med skader sist. Da er forsvaret toppet. Målvakten Krysiak er på vei tilbake fra skade, men risikeres trolig ikke i dag, og innlånte Hamer spiller da sin siste kamp for hjemmelaget før han returnerer til Reading. Det må være all grunn til å tro at han ønsker å takke av i stil foran hjemmepublikum.

Etter en lang tapsrekke har Oldham bedret seg noe og oppnådd 1-3-0 på de fire siste. Resten av sesongen ser ut til å bli en litt kjedelig transportetappe, da det ikke blir opprykk og plassen i praksis er sikker med 8 poeng ned til streken fire runde før slutt. Manager Paul Dickov er på det rene med at det står lite på spill i de gjenstående rundene, men sier at en rekke spillere er uten kontrakt kommende sesong, og vil ønske å spille godt for å sikre ny kontrakt. Som bortelag er man middels og har 5-8-8 totalt.

Hazell (f) og Morais (m) er usikre og må sjekkes nærmere kampstart. Fra før er Black (f) ute.

Innbyrdes oppgjør:

23.11.2010 Oldham - Exeter City 3 - 3
06.03.2010 Exeter City - Oldham 1 - 1
12.12.2009 Oldham - Exeter City 2 - 0

Det mest interessante med denne kampen er sannsynlig mangel på motivasjon hos bortelaget. Å spille for ny kontrakt har mange av bortelagets spillere gjort hele sesongen, og har man ikke vist hva man er god for når det gjenstår fire runder, er det kanskje for sent uansett. Eller så har man muligens lagt andre planer enn en ny sesong hos en middelhavsfarer på tredje nivå. Vi synes hjemmelaget ser sterke ut, de har fortsatt alt å spille for og de ser ut til å kunne stille alle sine beste. 1,80 for hjemmeseieren brukes i en dobbel.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Doncaster - Crystal Palace
Vi leser tabell når det gjenstår fire runder av The Championship. Dagens motstandere ligger begge rett over nedrykk, og det er en av disse som må feile hvis bunnlagene Scunthorpe og Preston skal ha noen sjanser til å overleve. Sheffield United ser helt kjørt ut og rykker ned. Tre poeng i kveldens kamp vil være gull verdt for begge lag. Men formen er dessverre laber både her og der.

Doncaster ligger minst dårlig an, de har 7-7-7 på hjemmebane totalt og med 45 poeng er det fem ned til Scunthorpe. Formen er svak, man har knapt vunnet i år. De fem siste hjemmekampene har gitt 0-3-2. I dag er Dumbuya (f) muligens med i troppen igjen, der det forventes at manager O'Driscoll gjør få eller ingen endringer. Det er ingen nye skader eller suspensjoner, men fem spillere er fortsatt ute, blant annet toppscorer Sharp.

Crystal Palace har stort sett tatt poeng i hjemmekampene og tapt bortekampene sine, men sist helg ble det en negativ slutt på den trenden da man røk 1-2 for Scunthorpe. Dermed har Palace bare tre poeng ned til streken, og nå ser det stygt ut når fire runder gjenstår. Man har bare 0-1-4 i de fem siste bortekampene, og er ligaens svakeste bortelag med sine 1-4-16 totalt. Det lille som kan hevdes i positiv retning er at man klarte 1-1 i Leicester i forrige bortekamp, dessuten har man scoret i de syv siste kampene uansett bane.

Vaughans (a) skade i forrige kamp var ikke alvorlig, og han er med her. Scannell (m) er suspendert, Wright (f) muligens tilbake og Marrow (m) fortsatt ute. Lite endringer, med andre ord.

Det ble 1-1 i tilsvarende oppgjør i fjor, ellers er går det gjerne i hjemmeseire mellom disse. Doncaster spilte 1-1 i sin forrige hjemmekamp, mot nedrykkskandidat Preston, Crystal Palace kjempet seg til 1-1 i sin forrige bortekamp, mot Leicester. På Keepmoat Stadium i dag er det ingen som har spesielt bruk for 1-1, og da er vel nettopp det det blir. Ett poeng er tross alt bedre enn null. Det to lite målfarlige lag dette, så 0-0 eller 1-1 er det vi tror mest på. Spill på U er sjansepreget, men det er sannelig spill på H og B også, og her er belønningen 3,00 for uavgjorten. Vi bruker denne og får en dobbel til 5,40. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

77. Doncaster - Crystal Palace 2,15 3,00 2,65
82. Exeter - Oldham 1,80 3,15 3,30

Total odds 5,40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken