Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel CL: Liverpool-seier til mektig odds
Oddssingel CL:
Barcelona roter seg ikke bort mot Lyon
Oddssingel League Two:
FA-cup eventyret har kostet
Oddsdobbel England:
Oppturen fortsetter for United-legenden
V65 Forus:
Fyldig meny på Forus
V64 Solvalla:
Kontio skal fikse V64-suksess
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Tirsdagens langoddsprogram byr på to meget spennende Champions League-kamper, der Liverpool hjemme mot Bayern München utvilsomt er den største kampen. Men også Lyon mot Barcelona ligger an til å bli et durabelig oppgjør. Ellers er det kamper fra både Championship, League One og League Two i England og det er full runde i Get-ligaen i ishockey her hjemme. Natt til onsdag spilles det åtte kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Notts County - Newport County 2,25 (spillestopp kl 20.40)

Tradisjonsrike Notts County rykket ned fra League One etter sesongen 2014/15, og endte på nedre halvdel de to første sesongene i League Two. Fjorårssesongen ble dog en opptur og laget kvalifiserte seg for playoff, men røk ut mot Coventry i denne. Denne sesongen har stort sett fortonet seg som et mareritt for laget. Ligger helt sist på tabellen, men har fått et klart oppsving i det siste. Tredje sist ble det 1-1 hjemme mot serieleder Lincoln, så ble femteplasserte Forest Green slått 2-1 borte forrige lørdag og denne lørdagen ble tredjeplasserte Mansfield slått 2-1 hjemme. Det betyr at avstanden opp til Yeovil på sikker plass kun er to poeng og Notts County vil med seier i kveld, endelig være på rett side av nedrykksstreken. 4-6-6 er moderate hjemmetall. Notts County kan stille uforandret for tredje kamp på rad i kveld.

Newport County hang veldig lenge godt med resultatmessig hjemme mot Manchester City i åttedelsfinalen av FA-cupen lørdag, men endte opp med å tape 1-4. Slo ut Middlesbrough etter omkamp i fjerde runde og tok skalpen til Leicester med 2-1 seier i tredje runde. I serien har det ikke gått like bra. Ligger på 15. plass med totalt 43 poeng og er havnet litt i ingenmannsland. Glitrer meget sjelden på bortebane og står med 3-3-9 på 15 spilte bortekamper. Faktisk står laget med sju strake borteseire i serien. Og lørdagens kraftkrevende FA-cup kamp hjelper neppe på i kveld. Den walisiske landslagssspilleren Andrew Crofts mistet helt sikkert kveldens kamp, ellers er flere spillere usikre.

Notts County vant tilsvarende oppgjør 3-0 forrige sesong og har virkelig vist form i det siste mot flere av topplagene. Mandag kveld var oddsen på hjemmeseier 2,40, tirsdag morgen er hjemmeoddsen justert til 2,25. Det er likevel klart innenfor og et opplagt spill for oss fra League Two i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet