Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Manchester City jakter mer cupsuksess
Oddssingel FA-cup:
Ingenting stemmer for Everton
Oddssingel FA-cup:
Newcastle til knallodds på hjemmebane
Oddssingel Bundesliga:
Leverkusen slår svekket Wolfsburg
V75 Leangen:
Nettavisen jakter ny V75-suksess
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på en rekke kamper fra fjerde runde i FA-cupen i England. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. På hockeyfronten spilles det full serierunde i SHL i Sverige. Det er masse vintesport på menyen. I Kitzbühel er det slalåm for gutta, og det skiskyting i Anterselva og verdenscup langrenn i Ulricehamn i Sverige.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Brighton - West Bromwich H 1,90 (spillestopp kl 15.55)
Brighton kommer fra to strake ettmålstap i premier League, men motstanden har vært tøff. Ga Liverpool real kamp hjemme nest sist, men røk 0-1. Kom forholdsvis tidlig under 0-2 borte mot Manchester United forrige lørdag, men fikk sin 1-2 redusering ca 20 minutter før slutt og ga United kamp helt inn. Står med totalt 26 poeng og har sju poeng ned til Cardiff under streken. Overrasket med 3-1 seier borte mot Bournemouth i den tredje runden. Solide 5-3-3 på elleve spilte hjemmekamper i premier League. Jose Izquierdo er fortsatt ute med kneskade, mens Maty Ryan og Alireza Jahanbakhsh er opptatt med Asia Cup.

West Bromwich har planer om å gjøre oppholdet i Championship så kort som mulig etter nedrykket forrige sesong. Gjorde jobben sin borte mot Bolton mandag kveld og ligger på 3. plass med 50 poeng, kun tre poeng skiller opp til Norwich på direkte opprykk. 1-0 seier hjemme mot Wigan i den tredje runden. 7-3-4 på 14 spilte bortekamper i Championship. Matt Phillips og James Morrison er usikre for bortelaget.

West Bromwich har garantert mest fokus på direkte opprykk og normalt hjemmesterke Brighton skal ha meget gode vinnersjanser. 1,90 på hjemmeseier synes helt greit betalt. Vi dobler dog dette spillet med en annen hjemmeseier fra FA-cupen.


Doncaster - Oldham H 1,65 (spillestopp kl 15.55)

Hjemmelaget henger med i toppen av League One og ligger på 7. plass med 46 poeng. Det skiller kun ett poeng opp til Peterborough på playoff. Solide 7-5-2 på 14 spilte hjemmekamper. Slo et Championship-laget med sterke 3-1 borte i 3 runde. Paul Downing er ankommet på lån fra Blackburn og får trolig sin debut lørdag. Andy Butler soner karantene.

Oldham er et av få lag fra League Two som fortsatt henger med i FA-cupen. Har ikke utmerket seg spesielt i serien og ligger på 12. plass med 39 poeng. Det skiller sju poeng opp til Colchester på playoff. Tok seg til 4. runde etter sensasjonelt å ha slått ut Premier League-laget Fulham på bortebane 2-1 i 3. runde. Har ellers moderate 4-6-4 på 14 spilte bortekamper i League Two. Midtbanespilleren Mohamed Maouche må sone karantene.

Doncaster har en gyllen mulighet til avansemen. 1,65 på hjemmeseier er som det må være og spilles i en dobbel med seier til Brighton. Totalodds på denne dobbelen 3,13.

Klikk her for å levere spillet