*Nettavisen* Sportspill.

Få tror på Aalesund-gull

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Brann eller Aalesund? Sjekk hvilket lag oddsspillerne har mest tro på.

07.11.11 10:23

Klokken 13.20 sparkes cupfinalen i gang på Ullevaal, og ikke uventet er dette det heteste spillet på Norsk Tippings oddsprogram.

Skal vi tror spillerne (og Sportspill oddstips), er det Brann som er størst favoritter. Hele 60 prosent av spillerne har spilt på seier til bergenserne etter 90 minutter. 14 prosent har mest tro på uavgjort, mens 26 prosent har krysset av for B.

Oddsen på dette objektet er 2,30 for Brann-seier, 3,05 for U og 2,85 for B.

Norsk Tipping har satt opp fem spill til på kampen:
*Handikapspill der Aalesund starter med et forsprang på ett mål.
Brann-seier med et slikt utgangspunkt er satt til 4,30 i odds, uavgjort (Brann vinner med nøyaktig ett mål) gir 3,05, mens Aalesund-seier (uavgjort holder) betales med 1,45 i odds.

*Handikapspill der Brann starter med et forsprang på ett mål.
Brann-seier med et slikt utgangspunkt gir 1,30 i odds, uavgjort (Aalesund vinner med nøyaktig ett mål) er satt til 3,95, mens Aalesund-seier med to mål eller mer gir hele 5,60 i odds.

*Stillingen ved pause.
Brann-ledelse er satt til 2,90, U gir 1,90, mens ledelse til Aalesund gir 3,30 i odds.

*Over/under 2,5 mål.
Blir det to mål eller færre etter 90 minutter, betales spillet med 1,90 i odds, mens tre mål eller mer gir en odds på 1,55.

*Hvilket lag vinner cupfinalen. Eventuelle ekstraomganger og straffekonk teller.
Her har Norsk Tipping brukt en bedre oddsskala enn over/under-spillet. Cupgull til Brann gir en tilbakebetaling på 1,60 ganger pengene, mens oddsen på Aalesund-triumf er satt til 2,00.

Lett å spille på nett
Du kan sette opp dine kuponger på oddsprogrammet oppe til høyre i artikkelen. Du må være registrert nettspiller hos Norsk Tipping for å levere kuponger på nett, men du trenger ikke lenger å ha kortleser for å få gjennomført nettspill.

Klikk her for å registrere deg som nettspiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.