*Nettavisen* Sportspill.

Får du oppfylt milliondrømmen på lørdag?

  Foto: (Norsk Tipping)

Om du prikker inn sju rette i Lotto på lørdag, venter både drømmetelefonen og en solid oppgradering av bankkontoen.

Hva gjør du om det er du som stikker av med noen Lotto-millioner lørdag 9. februar?

Det er ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten som skal deles på alle med sju rette. Dersom du leverer Joker også, spiller du om opptil 2,1 millioner kroner i tillegg. Lykke til!

Du kan spille Lotto her!

Tre Lotto-millionærer hver lørdag

I snitt er det tre spillere som prikker inn sju rette i Lotto hver lørdag. Forrige lørdag var det Ekstratrekning, og det ble totalt fem ferske millionærer.

To stykker fikk sju rette og vant nær 7,6 millioner kroner hver. Tre heldige spillere fra Trøndelag, Akershus og Finnmark ble trukket ut og ble ekstraordinære Lotto-millionærer. De vant 1 million kroner hver.

Akershus - Bærum

- Å shit! Nå sitter jeg her og hånda mi skjelver og vibrerer. Jeg får jo helt sjokk. Dette ble en annerledes lørdag, sa den glade vinnerne fra Bærum.

- Nå blir det nok et glass vin her aller først, og så skal etterhvert guttungen få ny PC, for det har han ønsket seg en stund, og så skal vi nok ta oss en liten ferie. Resten går nok i sparebøssa til ny leilighet, sier den glade mannen fra Bærum som hadde levert sitt spill fra desktop. Mannen ønsker å være anonym.

Trøndelag - Melhus

- Har jeg vunnet? Det er ikke kødd? Vet du, dette var morsomt, for morsan sendte meg melding nettopp, for det var noen på Melhus som hadde vunnet, så hun ville vite om det var meg, sier han og ler godt.

- Men først, før jeg feirer skal jeg ringe moren min. Jeg gleder meg til å fortelle at det faktisk var jeg som hadde vunnet i Lotto. Jeg syntes det var litt rart også, skjønner du, for hun har aldri ringt og spurt meg om noe slikt før og vi er ganske mange som bor på Melhus, sier han og ler.

Finnmark - Alta

- Ja, det var jo artig. Det kommer nå godt med, sa vinnerne fra Alta lørdag kveld.

- Jeg har ingen planer men det er jo kjekt å ha litt feriepenger til gode, sa han blidt.

Du kan spille Lotto her før klokken 18.00

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som Joker-kandidat er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag