Sportspills øvrige fredagsmeny:
VM storslalåm: Henrik Kristoffersen jakter VM-gull
Verdenscup skiskyting:
Vetle er blitt voksen
Oddsdobbel 2:
Uavgjortdobbel til nesten ti i odds
V75 Jarlsberg:
Gulljackpot med to bankere
V64 Ørebro:
Jackpotkveld med over 1 mill ekstra
V65 Biri:
Vi går all inn på Tassen
Lotto: Lørdag er det Gulltrekning - potten dobles
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Fredag er det et innholdsrikt langoddsprogram. Det er som vanlig full runde i de nest øverste divisjonene i Frankrike og Nederland, i tillegg spilles det en kamp i FA-cupen mellom QPR og Watford. Det er også kamper fra spansk La Liga, engelsk League One, tysk 1. Bundesliga og italiensk Serie A. I Åre er det storslalåm for gutta og i USA jakter Johannes Thingnes Bø en ny verdenscupseier når det er sprint for menn. I tillegg er det laghopp i Willingen, også det for menn.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Queens Park Rangers – Watford B 1,80 (spillestopp kl 20.40)
QPR gikk på et nytt tap i midtuken da Bristol City stjal tre poeng. London-klubben ledet faktisk frem til Bristol City utlignet i det 73. minutt, og et straffespark i det 90. minutt sørget for at QPR dro tilbake til hovedstaden uten poeng.

Det er ikke første gang QPR mislykkes denne sesongen. Loftus Road-laget har kun vunnet én av de siste syv kampene, hvorav fem er tapt. Ikke overraskende har den svake perioden ført til at de har falt nedover på tabellen i Championship.

Laget har nå havnet i et ingenmannsland. De er 13 poeng over nedrykksstreken, og de har tolv poeng opp til Middlesbrough som innehar den siste playoffplassen. Det betyr at de kan satse alt på suksess i FA-cupen, men om de har tilstrekkelig kvalitet i laget til å slå ut Watford er en helt annen sak.

The Hornets har vært ustabile denne sesongen, men 1-0-seieren mot Everton forrige helg gjør at Watford fortsatt innehar en respektabel åttendeplass, og de ligger nå fire poeng foran Everton på Premier League-tabellen.

Watford har kun tapt to av de siste 13 kampene, og London-klubben vant den forrige FA-cupkampen 2–0 – mot Newcastle.

Javia Gracia sitt lag har etter en svak periode i høst våknet igjen. Seieren mot Everton var lagets fjerde på de siste syv kampene. På bortebane har de fire seire, tre uavgjorte og kun ett tap på de åtte siste matchene.

Watford har gode minner fra FA-cupen på Loftus Road. De vant 2–1 i den forrige FA-cupkampen mellom lagene i januar 1980. Men det blir ingen walkover for Premier League-laget. QPR har nemlig bare tapt én av de siste fem hjemmekampene uansett turnering.

Det er lenge siden QPR har tatt seg til femte runden i FA-cupen. Sist det skjedde var i 1996-1997-sesongen.

QPR mangler forsvarsspillerne Angel Rangel og Geoff Cameron. I tillegg er Joel Lynch usikker.

Watford får tilbake Sebastian Prödl og Roberto Pereyra, men om de spiller fredagens kamp er et åpent spørsmål. Det som iallfall er sikkert er at Isaac Success og forsvarsspilleren Kiko Femenía definitivt står over fredagens kamp.

QPR får en knalltøff oppgave mot Watford som har vunnet syv av de siste åtte FA-cupkampene mot lag fra lavere divisjoner. The Hornets viser bra form, og jeg tror de er i stand til å slå Championship-klubben. Oddsen er 1,80. Det er spillbart i en dobbel.

Sunderland – Accrington Stanley H 1,65 (spillestopp kl 20.40)
Sunderland var den største opprykksfavoritten i League One denne sesongen, men de klarte heller ikke sist helg å leve opp til forventningene da de bare klarte 1–1 hjemme mot Blackpool

Det går ikke på skinner for Jack Ross, som har måttet se laget sitt falle ned til fjerdeplass på tabellen. Sunderland er før fredagens kamp ti pong bak ligaleder Luton, men Luton har to kamper mer spilt enn Sunderland.

The Black Cats har kun tapt to av 30 kamper denne sesongen, men de spiller altfor mye uavgjort. 1-1-kampen mot Blackpool var den 13. uavgjortkampen til Sunderland så langt denne sesongen.

Selv om Ross sine menn lå under allerede etter en drøy halvtime på tirsdag, så var de betydelig bedre enn gjestene offensivt. De har tidligere denne sesongen slitt offensivt, men det var ikke tilfelle i kampen mot Blackpool. Spiller de like bra fremover i fredagens kamp, vil Accrington få problemer.

Accrington er ikke det svakeste laget i League One, på ingen måte, og de var på vei til å holde Sunderland til uavgjort på Crown Ground da kampen ble stoppet med litt mer enn ti minutter igjen å spille. Men på bortebane har de ikke imponert. Jeg tror de får det tøft på Stadium of Light.

Accrington står uten seier i de fem siste bortekampene, hvorav fire er tapt. De har også en elendig statistikk på bortebane mot de beste lagene. De har faktisk ikke tatt et eneste poeng mot topp seks-lagene.

Sunderland er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser 8-7-0. Jack Ross & Co. er under press. De trenger tre poeng i fredagens kamp for å henge med i toppen, og jeg tror de har forstått alvoret. 1,65 i odds på hjemmelaget er greit i en dobbel.

Denne kombinasjonen belønnes med 2,97 i odds. Spillestopp er fredag klokken 2040.

Klikk her for å levere spillet