*Nettavisen* Sportspill.

Feite hjemmeodds i Premier League

Foto: (PA/Scanpix)

Everton og Fulham må prøves til flott odds søndag. Sjekk våre oddstips

22.05.11 10:28

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Nå er det dags for Ørebro

Trav Sørlandet: Frode Hamre bankerspilles igjen
Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Selv med Tippeligastreik er det utmerket Langoddsprogram søndag med blant annet siste serierunde i Premier League og full runde i Adeccoligaen. Vi retter blikket mot England i dette oddstipset.

NB: Ingen tippetips i dag da de seks Tippeligakampene på søndagens kupong naturligvis trekkes på grunn av den pågående streiken.

Fem lag kan følge West Ham ned i Championship og det kommer til å bli noen riktig nervepirrende timer for de lagene som er involvert i dette nedrykksdramaet denne søndagen. Ingen av disse lagene er imidlertid representert på våre forslag denne søndagen. Og vi konsentrerer oss heller om to svært godt betalte hjemmeseire.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Vi starter i Liverpool der Everton tar imot Chelsea. Begge lagene er mer eller mindre ferdigspilt, men hjemmelaget har holdt koken strålende utover våren. Måtte riktignok tåle et 0-1 tap borte for West Bromwich sist, men før det hadde Everton 6-3-1på de siste ti kampene (eneste tapet 0-1 borte for Manchester United). I siste hjemmekamp ble Champions League-jagende Manchester City slått 2-1.

Fellaini og Saha er som kjent ut for resten av sesongen, og det er også litt usikkert om Tim Cahill kan spille. Bilyaletdinov er suspendert etter utvisningen sist. 8-7-3 er gode hjemmetall.

Chelsea har spilt fire av sine fem siste kamper hjemme på Stamford Bridge. Var heldige som slo Tottenham 2-1 i sin nest siste hjemmekamp og var ikke litt imponerende hjemme mot Newcastle sist helg (2-2). Stort sett sjanseløse mot Manchester United i den avgjørende kampen om ligagullet i siste bortekamp.

Det er ikke lett å vite hvilket lag Ancelotti sender utpå her, flere spillere er trolig på vei bort etter sesongen og vi kan ikke forestille oss at Chelsea er spesielt motiverte foran denne kampen. Ramires, Benayoun og Bosingwa er uansett uaktuelle på grunn av skader.

Everton vant tilsvarende oppgjør i fjor, og når vi tilbys 2,90 for dacapo i år er vi nødt til å prøve. Her synes vi Chelsea helt feilaktig er gjort til forholdsvis stor favoritt og da er det bare å trå til. Kampen kan selvsagt spilles som singel.

Spilleforslag 1 (innsats kr 100):
Kamp 31 Everton - Chelsea 2,90 2,95 2,10
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Vi kunne selvsagt spilt en frisk dobbel med vår andre overbetalte hjemmeseier, da vi tror Fulham har en utmerket sjanse mot et trøtt og demotivert Arsenal. Nå har riktignok Arsenal fortsatt mulighet til å bli nummer tre i Premier League, men det betinger hjelp fra Bolton i deres kamp mot Manchester City. Arsenal hadde alt å spille for både borte mot Stoke nest sist (tap 1-3) og hjemme mot Aston Villa sist (tap 1-2), men tapte altså begge kampene. Kaptein Fabregas er uaktuell og som vanlig må flere spillere testes på kampdagen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

For hjemmelaget Fulham returnerer Simon Davies etter skade, mens Moussa Dembele må stå over og Chris Baird soner karantene. Fulham tapte riktignok 2-5 hjemme for Liverpool i en merkelig fotballkamp i sin siste hjemmekamp, men bortsett fra det har Fulham vært i strålende form over lang tid, og sist helg tok laget en meget fortjent og sterk seier borte mot nedrykkstruede Birmingham som hadde alt å spille for.

3,45 på at Fulham vinner denne kampen er overodds så det holder og da må også denne prøves. Vi spiller altså Everton og Fulham singel, så får de grådige vurdere om dobbelen til 10 ganger pengene er verd å gå inn på.

Spilleforslag 2 (innsats kr 100):
Kamp Fulham - Arsenal 3,45 3,15 1,85
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Aston Villa er et annet lag med sprek hjemmeodds i dag og 3,00 hjemme mot Liverpool er i overkant godt betalt
- Godtgående West Bromwich synes svært godt betalt mot et Newcastle-lag som blant annet må unnvære Cheick Tiote, Jonas Gutierrez og Kevin Nolan. 3,75 er et spennende langskudd
- Wigan kan overleve med seier borte mot ferdigspilte Stoke og er kanskje det mest interessante spillet av lagene som kjemper for å overleve. Odds 2,25
- LøvHam har tatt fire poeng på sine to siste kamper og nå venter meget bortesvake Bodø/Glimt hjemme på Varden Amfi. Odds 1,95
- Store skadeproblemer i Bryne som må gjøre rokeringer i forsvaret. Strømmen har bedre sjans enn oddsen indikere og kan kanskje prøves med 0-1 handicap til odds 1,95
- Vi tror Tottenham tar seg greit av Birmingham og 2,30 på mer enn ettmålsseier til Tottenham kan være verd et forsøk
- Dansk cupfinale mellom Nordsjælland og FC Midtjylland ser veldig jevn ut. U etter ordinær tid? Odds 2,85

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag