Førstepremiepotten får tid til å trene opp enda større finansielle muskler til neste gang. Det var nemlig ingen som klarte å ta knekken på den allerede store og sterke potten. For å skulle ta Eurojackpotten denne gangen trengte du følgende tall:

Hovedtall: 15 - 19 - 34 - 39 - 49

Stjernetall: 2 - 7

Norsk millionvinner

I oktobers første Eurojackpot-trekning vant ei kvinne fra Eidfjord den nasjonale Eurojackpot-premien. Kvinnen i 40-årene svarte Telefonen fra Hamar med et smil om munnen. Eidfjord-kvinnen skjønte at det var Norsk Tipping som var på tråden, men slet med å fatte millionbeskjeden.

- Tuller du? Nå fikk jeg hjertebank, er kvinnens første reaksjon.

Etter å ha garantert kvinnen at millionbeskjeden ikke var en spøk, kom jubelropet:

- Jippi! Nå har jeg en ut-av-kroppen-opplevelse, sier hun og ler godt.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00.

Som nasjonal vinner vant hun 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner. Med visshet om at dette var på vei kunne Eidfjord-kvinnen gjøre Norsk Tipping trygg på at det ble kalas i løpet av helgen.

- Det blir en rolig feiring i kveld. Men jeg skal sette på litt høy musikk og unne meg et glass med "sprudlevatn". I morgen blir det ordentlig feiring. Tusen takk, sier hun avslutningsvis.

Kvinnen vant på en 10-ukers kupong kjøpt på mobilen.

Gratulerer!

Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersannsynligheten er ca. 1:95 millioner per rekke for førstepremie i Eurojackpot. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.)