Romelu Lukaku og Ross Barkley har vært i fenomenal form de siste kampene.
Romelu Lukaku og Ross Barkley har vært i fenomenal form de siste kampene. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Fest ved elven Mersey

Begge Liverpool-lagene skal i aksjon på søndag, og det ligger an til å bli en festlig dag for de begge.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
V5A Odense: Carsten i støtet
V64 Halmstad: Seiersmaskinen innfrir
V4 Hagmyren: 35 seire i Mars
Tippekupongen: Fortsetter der de slapp
Oddsen: Festen blir Merseyside
Oddsen:
Fornyet mistillit til Lazio
Oddsen:Spennende kamp i Sarpsborg og hjemmetillit til Stabæk

Søndagens langoddsprogram er ikke noe dårligere enn i går, og det er full runde i blant annet Serie A og Tippeligaen.

Dagens dobbel
Liverpool + Everton, samlet odds 3,35

Liverpool - Tottenham, H med handicap, 1,97

Dette blir en fartsfylt kamp med to lag som er betraktelig mye bedre offensivt enn defensivt. Slik blir det morsomme kamper av!

Superlativene hagler over hjemmelaget for tiden, og det med god grunn. Det er ingen som klarer å stoppe superangrepet deres. Sunderland gjorde en hederlig innsats på Anfield forrige runde, men kom til kort etter scoringer av Gerrard og Sturridge. Det betyr at hjemmelaget står med syv seire på rad. Snakk om å finne formen til rett tid.

Kun Jose Enrique og Coates er utilgjengelige for hjemmelaget.

Superspissene Suarez og Sturridge, som nå begge står med 20 mål eller mer i ligaen, er klare til å destruere et svakt Tottenham-forsvar.

Spurs slapp med skrekken forrige runde, etter å ha ligget under 2-0 mot Southampton på hjemmebane. Men takket være våre skandinaviske venner i Gylffi Sigurdsson og Christian Eriksen hentet de opp ledelsen og scoret vinnermålet på overtid. Men at Tottenham er inne i en dårlig periode, er ikke til å legge skjul på - tre tap på de fem siste lar høre fra seg.

Vlad Ciriches, Erik Lamela, Etienne Capoue og Kyle Walker er skadet. Adebayor er tvilsom.

Tottenham er ute av kampen om topp fire-plassering, og har mindre og mindre å spille for. Luften har gått ut av Sherwood-ballongen, og laget fremstår tafatt i forhold til tidligere i sesongen.

Oddsen er ikke enestående på hjemmeseier, men den passer godt i vår Liverpool-dobbel!

Fulham - Everton, B 1,70

Det var spådd at Fulham skulle få en opptur etter ansettelsen av Felix Magath, men resultatene har latt vente på seg. En seier mot Newcastle er den eneste triumfen den tyske treneren har å vise til så langt. 

Fulham er sist på tabellen og er i akutt poengnød. Championshipspill neste sesong virker uungåelig med mindre de utfører et mirakel på tampen. 

Mitroglou, Parker, Karagounis, Duff og Briggs er skadet. Dejagah er tvilsom, mens Amorbieta er suspendert.

Everton var helt fenomenale mot Newcastle sist, og vant komfortabelt med 3-0 på St. James' Park. Overbevisende. De hadde full kontroll fra start til mål, og spesielt scoringen til Barkley var en ren nytelse.

De blå fra Liverpool er i godt slag for tiden, og står med fire seire på rad. Med en kamp mindre spilt er de seks poeng bak Arsenal på 4.-plass. Everton er i så godt slag at man kan begynne å drømme om Champions League neste sesong.

Piennar, Koné, Traoré, Gibson og Oviedo er alle skadde.

Roberto Martinez vet at kun tre poeng er nok for å henge på Arsenal, og med den formen de viser for tiden er de verdt pengene. 1,70 i odds med den formen Everton er i nå er ypperlig for vår dobbel.

Liverpool - Tottenham (0-1), 1,97 - 3,70 - 2,55.
Fulham - Everton, 3,35 - 4,35 - 1,70.
Samlet odds er 3,35. Merk spillstopp klokken 14.25.

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Dagens langskudd
Lazio - Parma, B 3,30

Den lyseblå delen av Roma er ustabil for tiden. Lazio varierer mellom det horrible og det bedre, men tapte forrige kamp fortjent mot Genoa. Før det ble det uavgjort mot Milan i en søvndyssende affære.

Edoardo Reja fikk en god start som trener for Lazio, men utenomsportslig krise og sportslig skuffelse har snudd situasjonen på hodet. 3-1-3 på de siste syv kampene er akseptabelt. Likevel er de i en situasjon uten spesielt mye å spille for, det er langt opp og det er langt ned.

Hjemmelaget må klare seg uten suspenderte Ledesma, og skadete Ederson, Biglia og Pereirinha.

Parma har blitt en trofast venn for oddsspillere den siste perioden. Før forrige runde borte mot Juventus hadde de en helt utrolig rekke på 17 kamper uten tap. Trener Roberto Donadoni fremstod som rene kong Midas, og samtlige bytter og avgjørelser gikk hans vei. Tapet kom som forventet mot Juventus i Torino, men det måtte en formsterk Carlos Tevez til for å bryte Parmas rekke.

Nå møter det et Lazio i langt verre form, og burde faktisk bli regnet som favoritt på Stadio Olimpico.

Gargano, Pozzi, Vergara og Rossini er skadet og rekker ikke kampen. Samtidig er spissen Amauri suspendert.

Lazio er alltid et vanskelig lag å spille mot, spesielt på hjemmebane. Men Parma er gode borte og står med 5-1-1 på de siste syv bortekampene. Gjestene er utrolig vanskelig å bryte ned samtidig som de scorer mye mål. Slikt blir det tre poeng av. Oddsen på borteseier er fenomenal og utmerker seg som dagens beste spill.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus