*Nettavisen* Sportspill.

Festen er over for Southampton

Jar Rodiruez og Rickie Lambert for Southampton.

Etter en strålende første halvdel for Southampton, er det den brutale virkeligheten som gjelder nå.

10.03.14 13:15

Sportspill meny lørdag:
Tippetips: Skjebnekamp for Solskjær
Oddstips 2: Nå mener Leeds alvor
V75 Bjerke: 37 millioner kroner i potten
V5 Bjerke: Herlighet for et vorspiel

Lørdagens langoddsprogram er spekket med gode spillbare objekter. Og selv om det både er skiskyting fra Pokljuka og femmil fra Kollen, velger vi å droppe duellspillingen i dag, selv om undertegnede hadde stor suksess med dette under OL.

Dagens langskudd:
Doncaster - Huddersfield H 2,90

Bortesvake Doncaster (1-5-11) sviktet igjen sist helg ved å tapee hele 0-5 mot Bournemouth. Hjemme går det dog meget bedre (6-4-6). Når 13 serierunder gjenstår har Doncaster kun tre poeng ned til Charlton under streken. Variable Huddersfield gikk fra å tape 0-2 hjemme mot Sheffield Wednesday til å knalle til med 5-0 hjemme mot Barnsley sist helg. Huddersfield har 43 poeng og har egentlig både for langt fram til playoff og for langt ned til bunnstriden og er litt i ingenmannsland nå. Borte viser tallene 4-3-9.

I denne kampen føler vi både Norsk Tipping og bookmakerne bommer grovt på oddssettingen. 2,90 på hjemmeseier er strålende odds og duger alle dager i uken.

Barnsley - Nottingham Forest H 3,10
Barnsley tok en sjelden seier hjemme mot bunnkollega Millwall nest sist, men gikk på en stjernesmell borte mot Huddersfield forrige helg. 0-5-tapet førte til at laget igjen ligger sist på tabellen. Men står med 2-2-0 på sine fire siste hjemmekamper. Forest har møtt meget tøff motstand i det siste og har bare tatt ett poeng på de fire siste rundene. Det skyldes tildels voldsomme skadeproblemer og i ettermiddag er åtte-ni spillere uaktuelle.

Også dette er en klar motivasjonsvinner fra Championship og 3,10 på hjemmelaget er spillbart så det holder og er et annet svært spennende langskudd denne lørdagen.

Dagens spill
Crystal Palace - Southampton

Undertegnede er som kjent ikke noen tilhenger av favorittoddser når han jakter gode oddsobjekter. Denne kampen kunne selvsagt hørt hjemme som et langskudd.

Et sent straffespark sørget for at Palace berget et viktig bortepoeng mot Swansea sist. Ligger på 16. plass, tre poeng over nedrykksstreken, men har én kamp til gode på de fleste lagene rundt seg. Spissen Marouane Chamakh ser ut til å gå glipp av dagens oppgjør, og det er usikkert om Kagisho Dikgacoi blir klar. Palace står med 3-0-1 på sine fire siste hjemmekamper. Tapet kom mot Manchester United. Men mot Stoke, Hull og West Bromwich har det blitt tre poeng. Og det indikerer at dette kan Tony Pulis. Palace vinner hjemmekampene man skal.

Southampton innledet som kjent sitt comeback i Premier League strålende og stod med 7-4-0 etter de elleve første serierundene, og lekte virkelig med the big guys i starten. Virkeligheten dukket opp etterhvert, men fortsatt er Soton oppe på en flott 9. plass. Nå står laget med 3-3-4 på sine ti siste seriekamper. Kampen mot Liverpool sist helg var svært så symptomatisk i så måte. Gjode en bra kamp der, men endte opp med å tape 0-3.

Crystal Palace har tre poeng ned til trøbbel før ettermiddagens kamp og står med flotte 6-2-6 hjemme på Selhurst Park. det er ikke vanskelig å forstå hvor viktig det er med tre poeng i dag. Southampton er uten tvil kapable til å ta tre poeng i London i dag, men det er slutt på flyten for Soton nå. Da er det ingen tvil om at det er hjemmeseier som skal angripes her. 3,15 på at Palace tar sin fjerde hjemmeseier på de fem siste hjemmekampen duger så det holder og blir et klart valg for undertegnede i dag.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 50 Crystal Palace - Southampton 3,15 3,15 2,10
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag