Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips ski-VM: Jarl Magnus Riiber sørger for mer norsk gulljubel
Oddssingel PL: Cardiff kjemper for å overleve
Oddssingel PL: Fulham vinner aldri på bortebane
V75 Bjerke:
Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Biri:
Høitomt har V65-bankeren
V64 Romme:
Topp V64-omgang fra Sverige
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld
Eurojackpot fredag: Potten vokser - 185 mill kr i førstepremiepotten

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag og det er faktisk to Premier League-kamper på menyen. I tillegg er Milan i aksjon i Serie A, det er kamper i både Bundesliga, La Liga og Ligue 1 og den danske superligaen. Som vanlig er det også et kamper i 2. bundesliga og full serierunde i Ligue 2 i Frankrike. I ski-VM i Seefeld er det kombinert stor bakke for gutta på plakaten. I tillegg spilles det fem kamper i NHL natt il mandag.

NB! Fredag er det ca 185 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Union Berlin - Arminia Bielefeld H 1,60 (spillestopp kl 18.25)
Tysk 2. bundesliga uhyre hjemmesterke Union Berlin holder andreplassen og direkte opprykk med sine 40 poeng. Köln på 3. plass har dog en kamp mindre spilt og er kun ett poeng bak. Serieleder Hamburger SV er det fire poeng opp til.

Ingen har tapt så få kamper som Union Berlin og to tap er best i klassen. begge de tapene er kommet på bortebane, der laget tok sin andre serie or sesongen med 3-2 mot MSV Duisburg forrige lørdag. Hjemme på Stadion An der Alten i Berlin leverer laget knallsterkt med åtte seire og tre poengdelinger på de elleve første hjemmekampene. Union Berlin har ingen sentrale fravær.

Middelhavsfarer Arminia Bielefeld ligger på 11. plass med 27 poeng og har åtte poeng ned til Ingolstadt på kvalifiseringsplass. Har levert litt bedre borte (4-4-3) enne hjemme (3-2-6). Røk 1-3 hjemme for Magdeburg sist helg og det var lagets første poengtap etter vinterferien. Bielefeld hadde vunnet de tre første. Midtstopper Julian Börner ble utvist sist helg og soner karantene fredag.

Det skal være gode vinnersjanser for hjemmelaget fredag og 1,60 er godkjent hjemmeodds. Vi dobler dog spillet med en hjemmeseier fra dansk Superliga.

Aalborg - Sønderjyske H 1,87 (spillestopp kl 18.55)

Dansk superliga der det kun gjenstår fire serierunder før serien deles i to. Kampen om topp seks-plassene er knallhard. Aalborg avsluttet høstsesongen bra, men har tapt begge seriekampene etter det lange vinteroppholdet. 0-3 hjemme for Randers for to uker siden , men laget hang bra med borte mot topplaget FC Midtjylland mandag kveld og tapte kun 1-2. Ligger på 10. plass med 28 poeng, men har ikke mer enn tre poeng opp til Horsens på 6. plass. Trener Jacob Friis kan glede seg over skadefritt mannskap.

Formløse Sønderjyske har kun vunnet en av sine ti siste seriekamper og er akterutseilt i kampen om topp seks. Står med 22 poeng og ligger på 11. plass og må nok belage seg på nedrykksserie utover våren. 2-4-5 totalt på bortebane og laget har i tillegg mange skader. Fredag må også Kees Luijckx sone karantene.

Hjemmelaget har alt å spille og bør kunne vinne fredagens hjemmekamp mot totalt formløse Sønderjyske. 1,87 på hjemmeseier er grei odds og kombineres med seier til Union Berlin. Totalodds på denne favorittdobbelen 2,99.

Klikk her for å levere spillet