Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM:
Therese Johaug smadrer konkurrentene
Ski-VM:
Emil Iversen skal på pallen
Oddsdobbel 1:
Newcastle må benytte sjansen
Oddssingel PL:
Tunge fravær for Bournemouth
Oddssingel PL:
Son leder Spurs til en viktig trepoenger
V75 Bjerke: Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Det spilles fire kamper i Premier League og tilnærmet full serierunde i Championship. I tillegg er storkamp i La Liga mellom Sevilla og Barcelona og det er også godt med kamper i Bundesliga, Serie A og Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er skiathlon i ski-VM i Seefeld med 15 km for kvinner og 30 km for menn. Litt senere på ettermiddagen er det hopp stor bakke.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Leicester - Crystal Palace B 3,10 (spillestopp kl 18.25)

>Leicester har liksom ikke kommet skikkelig i gang denne sesongen. The Foxes ligger før helgens kamper nede på en skuffende tolvteplass.

Etter at Watford banket Cardiff 5-1 på fredag, ligger Leicester nå åtte poeng bak syvendeplassen som gir Europa League-kvalik. The Foxes trenger tre poeng i lørdagens kamp om de skal ha håp om spill i Europa neste sesong, tror jeg. Om det skjer er en helt annen sak.

Claude Puel sine menn sliter med selvtilliten. De har kun tatt ett poeng på de fem siste ligakampene. De har ikke gått seks kamper på rad uten tap siden oktober 2017. Jeg tror de får det knalltøft på lørdag.

Crystal Palace er ikke det enkleste laget å møte i øyeblikket. The Eagles startet sesongen svakt, akkurat som de gjorde sist sesong. Laget fra Sør-London vant kun to av de første 13 ligamatchene, og de tapte åtte av dem. Nå ser det lysere ut. De er ubeseiret i de tre siste kampene.

Palace-manager Roy Hodgson blir den eldste manageren i Premier League-historien på lørdag. Da er han 71 år og 198 dager. Den tidligere Viking-treneren sin utholdenhet er utrolig. I en alder av 71 år er han fortsatt like lidenskaplig opptatt av fotball.

London-klubben må prioritere å overleve i Premier League nå. Det er det viktigste. Leicester er muligens over Palace på tabellen, men formen har sviktet etter nyttår. Laget har fem tap på de seks siste kampene. Et av dem kom i FA-cupen mot League Two-klubben Newport. Nå bygger presset seg opp for The Foxes og manager Claude Puel.

Palace er en ekkel motstander for dem. Det viser resultatene. Palace har vunnet tre av de siste fire kampene mot dem, og målforskjellen er formidable 9-0.

Hodgson sitt mannskap kan gå uten tap i fire kamper på rad for første gang denne sesongen. The Eagles har vært bra defensivt. Det viser statistikken. De har holdt nullen i ni Premier League-kamper, og det er den femte beste statistikken i divisjonen.

James Maddison og Ben Chilwell er begge usikre hos Leicester, men Nampalys Mendy er tilgjengelig igjen etter å ha mistet kampen mot Spurs.

Marc Albrighton og Daniel Amartey er begge ute med langtidsskader.

Crystal Palace mangler forsvarsspillerne Aaron Wan-Bissaka og Martin Kelly som er skadet, men Cheikhou Kouyate og James Tomkins kan være tilbake i startoppstillingen i denne kampen.

Leicester risikerer å gå på sitt tredje ligatapet på rad lørdag. Forrige gang de tapte tre kamper på rappen var under Claudio Ranieri for to år siden. Jeg tror Leicester får problemer her.

De har bare vunnet to av de siste ni hjemmekampene, mens Palace har bare tapt én av de siste fire borteturene. Tapet kom mot serieleder Liverpool.

Det er en ganske åpen kamp, men jeg sitter med en følelse av at Leicester får problemer. De er ute av form, og den viktige spissen Jamie Vardy har kun scoret to ligamål på King Power stadion denne sesongen. Oddsen på at Palace stikker av med alle tre poengene i lørdagens match er finfine 3,10. Vi går for den.

Klikk her for å levere spillet