*Nettavisen* Sportspill.

Fikk Lotto-million i bursdagsgave

Foto: norsk-tipping.no

- Dette var et stort sjokk, sier den første vinneren i årets Lottofestival.

21.09.10 10:34

Løndag 18. september startet den fjerde utgaven av Lottofestivalen. Sportspill.no/Nettavisen er også i år Norsk Tippings nettpartner under festivalen, og vi kommer som vanlig med vinnerintervjuer og annet interessant stoff.

Første vinner fra Askvoll
Erna Kildal fra Askvoll i Sogn og Fjordane fyller 76 år torsdag. Men den største bursdagspresangen har hun allerede fått.

Søndag ettermiddag ble hun nemlig overrasket av Lottofestival-teamet, som hadde med seg en koffert med en sjekk pålydende 1 million kroner.

- Dette var et stort sjokk, men du verden så gledelig, utbrøt Erna.

- Jeg har vært litt skral i det siste, men akkurat nå så kjenner jeg ikke så mye til det. Litt av pengene skal gå til å pusse opp badet, men jeg vil jo fortsatt ha mange kroner igjen etter det, fortalte hun etter å ha mottatt sjekken.

- Sjokket må legge seg
Det blir nok en spesiell bursdagsfeiring for Erna, men søndag kveld klarte hun ikke helt å tenke så langt.

- Når det gjelder bursdagsfeiringen, så orker jeg ikke i å tenke så mye på det akkurat nå. Det er nok best å vente til sjokket har lagt seg.

Nyhet: Lever Lotto-kupongen på mobilen

Reiser landet rundt
For alle som spiller Lotto og Viking Lotto, kommer Sverre Houmb og Remo André Martinsen til å være landets desidert mest populære kaffegjester i siste del av september.

Norsk Tippings representanter og P4 skal nemlig reise land og strand rundt i et helikopter med en koffert full av millionsjekker. Oppdrag: Å jakte på heldige Lotto-millionærer.

Jobben med å nå frem til Erna Kildal tok 18-20 timer, og allerede kl. 06.00 mandag morgen er Lotto-gjengen på jakt etter dagens vinner. Blir det deg?

Lottofestivalens hjemmeside finner du her.

Fakta om Lottofestivalen
Lottofestivalen startet 18. september. Fra den datoen skal Norsk Tipping trekke en ny lottomillionær hver dag i ti dager.

Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de ti ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto og Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld. Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes «i hatten». Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller likt.

Nyhet! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Slik deltar du
Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

*Dersom du spiller en en-ukes kupong mandag 20. september, er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 25. september - og alle milliontrekningene fra og med mandag til og med lørdag. Det blir til sammen sju muligheter.

*Dersom du spiller en femukers kupong 20. september (eller gjerne en ti-ukers) til Viking Lotto-trekningen 22. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene fra mandag - i tillegg til fem ordinære Viking Lotto-trekninger. Det blir 13 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær. (Med ti-ukers blir det 18 millionærsjanser.)

*I onsdagens Viking Lotto-trekning er det mulig å vinne ca 39 millioner kroner og samtidig delta i ekstratrekninger under Lottofestivalen. Klikk her for å levere kupongen på nett.

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Vinnerne vil bli bekjentgjort på P4 hver dag kl. 16.45 fra 19. – 28. september. Intervjuer med vinnere kan du lese på norsk-tipping.noog Sportspill.no.

Slik går du frem for å levere spill på Sportspill.no/Nettavisen:
*Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

*Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

*Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Oddsbomben (alle dager)

Vinneroddsen (alle dager)

Keno (alle dager)

Joker (onsdag og lørdag)

Extra (tirsdag)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Lykke til!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag