Gå til sidens hovedinnhold

Fikk tak i siste Lotto-millionæren: - Du tuller ikke med meg?

Igjen var det på tide med en ny runddans for Lotto-kulene, mens Skal vi Danse-finalistene svingte seg rundt på parketten.

Spenningen bygget seg på nytt opp til en ny Lotto-aften. Sju rette var også nå målet for mange spillere. Fire stykker hadde marginene på sin side i denne utgaven, og nådde det målet.

Tallene som gjorde de fire 3.713.035 kroner rikere hver:

Lotto-tallene: 8 - 10 - 16 - 24 - 25 - 29 - 33

Tilleggstallet: 4

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Fulgte med på trekningen, men vinnerrekka gikk hus forbi

Første vinner ut er en kvinne fra Voss i Vestland. Hun tittet på Lotto-trekningen, men fanget ikke opp at hun var en av vinnerne.

- Gubban Noa! Følger jo aldri med på rekka mi fordi jeg tuller med at jeg aldri vinner likevel, sier den blide dama som nå gleder seg til å dele nyheten med familien.

- Dette trodde jeg aldri at jeg skulle få oppleve, fortsetter vinneren som også forteller at premien skal deles med både barn og barnebarn.

Kvinnen kjøpte Lotto på MIX G Kløve.

Spøkte om å være en av kveldens fire heldige, og så...

Roger Hagbø og vennene hans hadde fått med seg Lotto-trekningen på TV, men heller ikke her var man beredt på at en selv også faktisk kunne vinne.

- Hva er det du sier? Jeg satt akkurat og sa til vennene mine "Tenk å være så heldig å være en av de fire" også skjer det, sier Roger.

Roger hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer og så at det var Norsk Tipping som ringte. Da ble han skjelven med en gang.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått noensinne! Nå skal jeg kjøpe ny leilighet og bli gjeldsfri. Dessuten vanker det litt ekstra julegaver, sier Roger.

Mannen fra Molde i Møre og Romsdal kjøpte sitt spill på mobilen.

- Kona sa akkurat at hun hadde vunnet 30 kroner i Joker og lovet å dele med meg.

Mannen fra Hakadal i Viken hadde også lagret nummeret og svarte med en spent stemme.

- Nå tuller du? Bare vent litt, er det første vinneren sier før han setter på høyttaleren på telefonen og ber om å få vinnerbudskapet en gang til. Da kommer det en jublende kvinnestemme.

- Kona sa akkurat at hun hadde vunnet 30 kroner i Joker og lovet å dele med meg. Så da får vel jeg også dele denne premien, flirer den nybakte Lotto-millionæren.

Mannen leverte en femukerskupong på mobilen fredag den 13. november. Den sagnomsuste dagen bidro kanskje med lykke allikvel?

- Det er jo litt komisk. Vi sa nemlig at vi skulle prøve å få litt hell på en slik dag, og så skjer det. Nå skal vi pusse opp, forteller vinneren til slutt.

Nå har alle vinnerne svart

Den siste vinneren svarte ikke Norsk Tipping på lørdag. Også her hadde vinneren mulighet til å bekrefte at han hadde vunnet. Han hadde nemlig fått med seg at noen fra samme område hadde blitt millionær. Mannen er fra Øystre Slidre i Innlandet. Nå har han svart, og slik utspilte det seg:

- Dette kan ikke være mulig?! Jeg og broren min snakket om at det var noen herfra som hadde vunnet, men jeg sa jo "Det er jo ikke meg uansett", men du er helt sikker altså? Du tuller ikke med meg? Sier vinneren ivrig, men blidt.

Norsk Tipping ringte altså ikke feil mann fra Øystre Slidre, men "the one and only". Likevel trengte han overbevisning. Han hentet frem Lotto-rekka og ba om å få den opplest. Alle tallene stemte, men han var forstatt usikker. Slik tur tror man ikke på uten videre.

- Wow, fy flate! Jeg har ikke ord altså, sier vinneren.

Han nevner også at premien skal gå til å investere i bolig.

Mannen kjøpte vinnerspillet på Narvesen Kalbakken.

Gratulerer til alle vinnerne!

Neste uke er potten på rundt 14 millioner kroner.

Spill Lotto her, lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke. Vinnersjanse for ekstratrekningen med fem ekstra Lotto-millionærer er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe.)