Blackpool - Nottingham Forest

Odds: 3,80 - 3,80 - 1,75 B

Kampstart lørdag 7. januar kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Riverside Stadium

Kampen kan sees på VSport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Boro vinner. Det spiller du på her til XXX i odds

Hull City - Fulham

Odds: 4,30 - 3,85 - 1,60 B

Kampstart lørdag 7. januar kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

MKM Stadium

Kampen kan sees på Viasport 1 og Viaplay Skaff deg tilgang her

Vi tror at Fulham og Nottingham Forest vinner. Den dobbelen spiller du på til 2,80 i odds

Hull City - Fulham

Etter en turbulent start på sesongen, hvor Shota Arveladze fikk sparken bare timer før kampen mot Luton Town i september, har Hull City vist fremgang etter at Liam Rosenior tok over som manager.

The Tigers har kun tapt én av åtte kamper med etter at Rosenior kom til klubben i november, og laget har nå tatt seg vekk fra nedrykkskampen i Championship.

De ligger på 16. plass i Championship med 33 poeng til tross for at hjemmetallene ikke er bedre enn 4-2-7. Tapte 2-3 hjemme mot Everton i 3. runde av FA-cupen forrige sesong.

Hull City er blant lagene som scorer flest mål på nedre halvdel av tabellen. Hull City har scoret 32 ganger på 26 kamper. De kan bidro til at lørdagens match blir en underholdende affære.

Fulham har hatt et imponerende comeback i Premier League. De har vunnet åtte av deres første 18 kamper og ligger på øvre halvdel av tabellen.

De har scoret flere mål enn blant andre Manchester United så langt denne sesongen. Hovedgrunnen til det heter Aleksandar Mitrovic som har scoret elleve ganger. Fulham spiller offensiv og underholdende fotball. Dette kan bli en gøy kamp, men vi tror Fulham vinner.

Vi tror at Fulham og Nottingham Forest vinner. Den dobbelen spiller du på til 2,80 i odds

Blackpool - Nottingham Forest

Blackpool røk ut i tredje runde av FA-cupen forrige sesong, da de tapte 1-2 borte mot League Two-laget Hartlepool. Ligger tredje sist i Championship og på nedrykksplass med sine 26 poeng. Ikke vunnet en seriekamp siden 29. oktober og har spilt fire uavgjorte og ett tap på sine fem siste seriekamper. Svært beskjedne 3-5-5 på 13 spilte bortekamper i serien.

Nottingham Forest rykket opp til Premier League foran denne sesongen og tok sin første borteseier for sesongen da de vant 1-0 borte mot Southampton onsdag kveld. Klatret opp på sikker plass med den seieren og står med totalt 17 poeng. Slo ut Arsenal i tredje runde forrige sesong med 1-0 seier hjemme på City Ground og tok seg faktisk helt til kvartfinale, der ble det 0-1 tap hjemme mot Liverpool. Dette skal være en grei borteseier.