Tottenham - Leicester

Odds: Tottenham vinner og begge lag scorer

Kampstart lørdag 17. september kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen vises på Viasport Premier League, Viasat Ultra HD og Viaplay

Vi tror Tottenham vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2.90 i odds

Etter tapet i Lisboa på tirsdag er nok Tottenham veldig fornøyd med at det ble Premier League-kamp denne helgen. De er selvsagt veldig interessert i å få en positiv opplevelse igjen, når Leicester kommer på besøk til Tottenham Hotspur Stadium lørdag ettermiddag.

Tottenham kommer fra et bittert nederlag i Champions League der de røk 0-2 mot Sporting Lisboa, mens hos Leicester er det ekstremt tunge dager. Siste kampen de spilte var borte mot Brighton for 14 dager siden, og det endte med tap 2-5.

Mannskapet til Antonio Conte hadde en lite produktiv dag fremover på banen i oppgjøret mot Sporting. De slet med å finne rytmen, og det var hjemmelaget som hadde de største sjansene.

Marcus Edwards er et navn ikke mange har hørt om, men 23-åringen var i Tottenham fra 2006 til 2019. Av daværende manager Mauricio Pocettino ble han i 2016 sammenlignet med en ung Lionel Messi, både på grunn av høyden(168 cm), men også sitt lave tyngepunkt og evne til å passere spillere.

Nå spiller han i Sporting Lisboa og vi fikk se prov på dette i tirsdagens kamp. Han hadde noen sugende raid - lagde masse trøbbel for Tottenham - og holdt på å lage et magisk mål i første omgang når han stormet forbi halve Tottenham-laget.

Det var bare en glimrende redning av Hugo Lloris som stoppet han, og hjemmefansen måtte vente helt til overtiden før de kunne slippe jubelen løs. To scoringer etter at 90 minutter var passert sørget for at alle tre poengene ble igjen i Portugal.

Det er supertrekning i lotto denne uken. Spillefrist lørdag kl 18

Godkjent Premier League-start for Tottenham

Resultatmessig har det vært en god start på Premier League-sesongen for Tottenham. Fire seiere og to uavgjorte kamper - med 12-6 i målforskjell - gir tredjeplass på tabellen, poenget bak Arsenal som leder, og likt med Manchester City.

Seierene har kommet mot Southampton(4-1 hjemme), Wolverhampton(1-0 hjemme), Nottingham Forest(2-0 borte), og Fulham(2-1 hjemme). De måtte nøye seg med uavgjort mot byrivalene Chelsea(2-2 borte) og West Ham(1-1 borte).

Selv om de ligger høyt oppe på tabellen har de ikke funnet flyten helt spillemessig enda. Heung-min Son har ikke funnet formen som gjorde han til delt toppscorer i fjorårets Premier League(sammen med Mo Salah), og flere nysigneringer har gjort at det har gått litt i rykk og napp.

Man kan si at de gikk tom for flaks i kampen mot Sporting, og flere mener at dette tapet har ligget i kortene en stund. Nå skal det spilles mange kamper frem mot VM som begynner i slutten av november, og det er stor sannsynlighet for at Conte får ordentlig orden på laget sitt etterhvert.

De får vel knapt en bedre mulighet enn hjemme mot bunnlaget Leicester, som sliter i kraftig motvind for tiden.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Leicester er en skygge av seg selv

Premier League-mesterne fra 2015/16 har fått en fryktelig start på denne sesongen. Etter seks spilte kamper står de med 0-1-5 og 8-16 i målforskjell - ligger klart sist på tabellen - og har tre poeng opp til Nottingham Forest på plassen foran.

Det ene poenget de har skrapet sammen kom i serieåpningen hjemme mot Brentford. Da ledet de 2-0 og så ut til å ha kontroll, men reduseringen til Ivan Toney etter 62 minutter skapte usikkerhet i mannskapet til Brendan Rodgers.

Vondt ble til verre når Josh Dasilva utlignet på et vakkert langskudd, og sikret det ene poenget for gjestene.

Det virker nesten som denne smellen fortsatt henger i, for de fem neste kampene har alle endt med tap. 2-4 borte for Arsenal, 1-2 hjemme for Southampton, 1-2 borte for Chelsea, 0-1 hjemme for Manchester United og 2-5 borte for Brentford er ingen rekke å få selvtillit av.

Det er selvsagt ingen skrell at de skulle tape mot Arsenal, Chelsea og Manchester United, men prestasjonene har vært alarmerende svake over hele banen, og det er kun Bournemouth med sine 18 baklengs som har sluppet inn flere mål enn Leicester.

Leicester tapte begge kampene mot Tottenham i fjor(2-3 hjemme og 1-3 borte), og vi tror de får en tøff ettermiddag på Tottenham Hotspur Stadium også på lørdag.

Tottenham tar tre poeng

Tottenham gikk på sitt første tap i år når de røk 0-2 mot Sporting i Lisboa, og det har lugget offensivt i flere av kampene denne sesongen. Det som kjennetegner et topplag er at de får vippet det til sin fordel i de fleste kampene likevel.

Vekkeren de fikk i Lisboa kan være en trigger som fører til at flere løfter seg til denne kampen.

Leicester virker å være helt ute av det, og det siste oppgjøret borte mot Brighton var helt krise. De tok ledelsen 1-0, og holdt 2-2 til det var spilt 64 minutter. Når Leandro Trossard satte 3-2 raknet det fullstendig, og to scoringer av Alexis Mac Allister gjorde at det endte ydmykende 2-5.

Selv om Leicester sliter i bunnen av tabellen har de fortsatt scoringer i seg. Angrepet med Iheanacho og Daka foran Tielemans og Maddison kan lage trøbbel for de fleste, og vi tror de kan lure inn en scoring også mot Tottenham.

De tre siste kampene mellom lagene har endt med målrike Tottenham-seiere(4-2, 3-2 og 3-1), og vi tror på det i år igjen.

Vårt tips blir at Tottenham vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2.90 i odds

All oddsen på Tottenham-Leicester finner du her