Tyskland - Ungarn

Odds: Tyskland vinner begge omgangene

Kampstart fredag 23. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Red Bull Arena - Leipzig

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror Tyskland vinner begge omgangene. Det spiller du på her til 2.50 i odds

Det er en svært viktig kamp for begge lag når Tyskland tar i mot Ungarn på Red Bull Arena i Leipzig fredag kveld. Ungarn er i førersetet i gruppen med sine syv poeng etter flere gode kamper, og ikke minst den sensasjonelle 4-0-seieren borte mot England i juni.

Tyskland følger poenget bak - er uten tap så langt - men tre uavgjorte kamper av fire mulige har satt mannskapet til Hansi Flick i en utfordrende situasjon. Den siste kampen de spilte var derimot overbevisende, når de knuste Italia 5-2 hjemme i Mönchengladbach.

Hansi Flick var mannen som gjenopplivet Bayern München - revolusjonerte måten de spilte på - og tok klubben til Champions League- tittel i 2020.

På de knappe to årene han hadde i klubben vant de selvsagt Bundesligaen begge årene, og på 86 kamper som sjef vant storlaget 70, spilte 9 uavgjorte kamper, og tapte kun 7. Målforskjellen var imponerende 255-85.

Nå er han sjef for Tyskland med mål om å ta landet til sin femte VM-tittel når det braker løs i Qatar om et par måneder. På sine 13 første kamper har han tatt laget til 9 seiere, 4 uavgjorte, og så langt ingen tap. Målforskjellen er solide 42-8, så det lukter scoringer av Tyskland under Flick.

Det startet litt trått i Nations League, for de ble holdt til 1-1 både borte mot Italia, hjemme mot England, og borte mot Ungarn i starten av juni.

Men i den siste kampen løsnet det ordentlig, og de høvlet over Italia. I den kampen hadde Italia den første store muligheten, men etter det var det stort sett enveiskjøring.

Joshua Kimmich og Ilkay Gündogan sørget for ledelse 2-0 til pause, og etter hvilen fortsatte de bare å kjøre på. Thomas Müller lagde det tredje før Timo Werner satte det fjerde og femte.

På 5-0 slakket de litt på gassen - Italia fikk to trøstemål satt inn av Wilfried Gnonto og Alessandro Bastoni - men kampen endte 5-2 og et totalt ydmyket Italia reiste hjem med halen mellom beina.

Det er ca. 267 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Ungarn har overrasket

Ungarn markerte seg med gode resultater i fjorårets EM. I gruppespillet holdt de Frankrike(1-1) og Tyskland(2-2) til uavgjort, mens de tapte 0-3 for Portugal, der det raknet på slutten og portugiserne scoret tre mål på de ti siste minuttene.

I de første kampene etter mesterskapet virket det som de hadde en liten hangover, for i VM-kvaliken i fjor høst tapte de hele 0-4 hjemme for England, og de røk 0-1 både hjemme og borte for Albania.

Selv om de avsluttet kvalifiseringen med å slå Polen 2-1 borte var de ikke i nærheten av å komme seg til VM-sluttspillet i Qatar.

I sommernes Nations League våknet de til live igjen, og har tatt en overraskende ledelse i gruppen. De slo England 1-0 hjemme i åpningskampen, før de reiste til Italia og fikk 1-2 i sekken.

Så holdt de Tyskland til 1-1 hjemme, og når de reiste til Wolverhampton for å møte vanligvis hjemmesterke England trodde de muligens ikke veldig sterkt på seier. Så feil går det i så fall an å ta.

Det er mulig det var uvant for England å spille hjemmekampene sine på Molineux Stadium, men at Ungarn skulle vinne hele 4-0 var en stor sensasjon. Et uinspirert hjemmelag ble totalt ydmyket og gikk på sitt største tap på eget gress siden 1928.

Den store mannen i denne kampen var Roland Sallai med sine to scoringer. Han er ikke med mot Tyskland og det vil være et stort savn for ungarerne.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Tyskland må vinne og da pleier de å klare det

Tyskland har fått en god start under Hansi Flick og har stort sett spilt attraktiv fotball med masse scoringer. De hadde 8-1-0 på de ni første under Flick, før bremseklossene kom litt på i juni med tre uavgjorte på rad.

Den siste kampen før ferien var voldsomt overbevisende når Italia ble sendt hjem som slakt, og ny hjemmekamp mot Ungarn lukter mange mål igjen.

Ungarerne leder gruppen, og kampen mot England var helt vill. Da satt det meste og dette resultatet har nok tyskerne fått med seg.

Ungarn mangler ekstremt viktige Roland Sallai i denne kampen. Han fikk brudd i kinnbeinet i en Bundesliga-kamp i begynnelsen av september, og er nylig operert.

Det er kun Tyrkias Serdar Dursum som har registrert flere skudd på mål enn ungareren i denne turneringen, og Sallai vil bli et stort savn.

Et skjerpet og påskrudd Tyskland som må vinne denne kampen tror vi blir for mye å håndtere for mannskapet til Marco Rossi, og vårt tips er at Tyskland vinner begge omgangene.

Det spillet leverer du her til 2,50 i odds

All oddsen på Tyskland-Ungarn finner du her