Wolfsberger AC - Molde

Odds: Molde vinner og begge lag scorer

Kampstart torsdag 25.august kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Lavanttal-Arena

Kampen vises på VG+

Vi tror Molde vinner og begge lag scorer. Oddsen på det spillet finner du her

Det er klart for returoppgjør i playoff til Europa Conference League når Molde reiser til Østerrike for å ta igjen 0-1 mot Wolfsberger AC.

I det første oppgjøret på Aker Stadion var det Molde-dominans fra start til slutt, men et ineffektivt hjemmelag klarte ikke å lure Wolfsbergers meget gode keeper Hendrik Bonmann.

Bonmann var også svært delaktig i scoringen til østerrikerne, for det var hans lange og presise utspill etter 22 minutters spill som sendte Thorsten Röcher gjennom på venstresiden i Moldes forsvar. Innlegget til Röcher var perfekt, og en umarkert Tai Baribo fikk en enkel jobb med å stange inn ledermålet.

Molde dominerte som nevnt oppgjøret voldsomt, og hadde blant annet 64 % ballbesittelse, vant skuddstatistikken 16-6, skudd på mål 5-2, og i tillegg 12-3 i hjørnespark.

Dette hjelper selvsagt lite når fotball handler om å få ballen i mål, men statistikken viste i hvert fall at Molde bør ha gode muligheter til å fikse dette i torsdagens kamp i Østerrike.

Det er ca. 155 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Wolfsberger sliter i hjemlig serie

Wolfsberger hadde en strålende sesong i Østerrike i fjor når de endte på tredjeplass, og kvalifiserte seg for spill i Europa. De var hele 18 poeng bak suverene Salzburg, men tapte andreplassen på målforskjell for Sturm Graz.

Årets sesong har startet blytungt for mannskapet til Robin Dutt. Etter fem serierunder ligger de helt sist på tabellen, uten en eneste seier. Det de har klart å skrape sammen er to uavgjorte kamper, i tillegg til tre tap - med målforskjell på 6-12.

De har sluppet inn flest mål av samtlige lag, men dette er mye takket være at de røk 1-5 hjemme mot serieleder LASK i begynnelsen av august. Etter det har de gått på to nye tap - først 1-2 borte mot Salzburg før de tapte med samme sifre i siste kamp hjemme mot Austria Wien.

De har 0-1-2 på hjemmebane, og kampen mot LASK(1-5) var helt krise. Forsvaret var vidåpent, og man så tendenser til det også i kampen mot Molde. Har moldenserne litt mer marginer med seg torsdag kveld, er det gode muligheter for norsk jubel i Østerrike.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Molde har vært bunnsolide lenge

Molde har alt å vinne i returoppgjøret, og må være offensive fra starten av kampen. De har imponert voldsomt i Eliteserien en lang periode nå, og siden de røk 3-4 hjemme mot Viking i starten av mai har de vunnet 12 og spilt 2 uavgjorte på de 14 siste kampene.

I Europa har de også vist styrke i kvalifiseringskampene til Conference League. De gikk direkte inn i andre kvalifiseringsrunde der svenske Elfsborg sto på motsatt banehalvdel.

Moldenserne fikk en enkel job med å ta seg videre etter utklassing 4-1 hjemme, før borteoppgjøret ble en formalitet der de også sikret seg seieren med 2-1.

I tredje runde ventet Kisvarda fra Ungarn. Her ble det også overbevisende 3-0 hjemme, og bortekampen bar nok litt preg av resultatet fra det første oppgjøret. Molde tapte 1-2 i Ungarn men tok seg greit videre.

I det kommende oppgjøret må Molde vinne på bortebane, og ut i fra den første kampen skal de ha nok klasse til å klare det.

Molde vinner i Østerrike

Etter spill og sjanser i det første oppgjøret burde Molde ha vunnet med flere mål mot Wolfsberger hjemme på Aker Stadion.

Ineffektive moldensere kombinert med en strålende østerriksk keeper sørget imidlertid for et noe ufortjent resultat.

Nå er det denne ene kampen som står i veien for et avansement til gruppespillet i Europa Conference League, og et påskrudd norsk lag skal kunne klare brasene.

Hjemmelaget har startet sesongen svakt og har i følge trener Robin Dutt noe frynsete selvtillit - mens Molde har vært bunnsolide i lang tid.

I dette oppgjøret må Molde går for det, og det kan føre til at de får kontringer i mot. Vi tror et godt spill er at Molde vinner men begge lag scorer

Det spiller du på her til 3.25 i odds

All oddsen på Wolfsberger-Molde finner du her