Gå til sidens hovedinnhold

Finner Messi scoringsformen mot Lyon?

Stjernegalleriet til PSG har som ventet startet sesongen prikkfritt i Ligue 1. Det fortsetter hjemme mot Lyon.

PSG- Lyon

Odds: PSG vinner begge omgangene - 2.75

Kampstart søndag 19.september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44. Liveodds etter kampstart

Parc Des Princes

Kampen sees på direktesport.no

Vi tror PSG vinner begge omgangene. Det spiller du på her til 2.75 i odds

Siden 2012/13 har PSG vunnet den franske toppserien syv ganger. Bare i 2016/17 når Monaco vant, og i fjor når Lille klarte å snike seg såvidt foran har noen andre fått med seg pokalen hjem.

I fjorårssesongen falt avgjørelsen når Lille slo PSG 1-0 på Parc Des Princes tidlig i april, og endte tilslutt opp med å vinne med ett poeng. Det er opplest og vedtatt at PSG bare kan cruise gjennom den franske serien uten å bruke noe særlig med krefter.

Faktum er at det er flere gode og tøffe lag og selv om PSG har forsterket kraftig, så må de få stjernegalleriet til å jobbe sammen skal de ta tilbake hegemoniet.

Med spillere som Lionel Messi, Sergio Ramos, Gini Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma og Achraf Hakimi signert til denne sesongen har de klare ambisjoner om å vinne både den hjemlige serien, og helt sikkert også Champions League.

Så langt i Ligue 1 går det på skinner. Fem kamper og fem seiere er status så langt. Selv uten en skadet Sergio Ramos som har slitt med låret og nå senest leggen. I tillegg har Lionel Messi bare spilt 30 minutter og Neymar 70 minutter.

Vi så i Champions League-kampen borte mot Brugge når Messi, Neymar og Mbappe startet sammen for første gang at selv de største stjernene trenger å bli kjent med hverandre. Det lugget litt i den kampen, og det skal bli meget interessant å se om manager Mauricio Pochettino får laget til å finne rytmen.

Klarer han det blir de vonde å ha med å gjøre for alle motstandere, og særdeles morsomme å se på for de som liker fotball.

Sjekk siste trekning og potter i lykkespillene her

Storoppgjøret mot Lyon avslutter sjette serierunde

Den gamle storheten Lyon står på motsatt banehalvdel søndag kveld. Dette er laget som herjet i Frankrike før PSG kom på banen med sine milliardinvesteringer.

Fra 2001 til 2008 vant de Ligue 1 syv ganger på rad, og dominerte voldsomt i Frankrike. Etter denne storhetstiden har de plassert seg mellom to og fem i serien i alle sesongene bortsett fra i 2019/20 da de endte på syvendeplass.

I 2019/20-sesongen kom de helt til semifinalen i Champions League etter å ha slått ut Juventus og Manchester City. I semifinalen røk de 0-3 mot Bayern München som vant hele turneringen etter å ha slått PSG i finalen.

I årets sesong har de startet sånn passe med to seiere, to uavgjorte og ett tap. Også Lyon har hatt utskiftninger på laget og trenger nok i likhet med PSG litt tid på seg til å få smurt maskineriet ordentlig.

Med Emerson på lån fra Chelsea, Xherdan Shaqiri kjøpt fra Liverpool og Jerome Boateng gratis fra Bayern München har de signert spennende spillere som er motiverte for å forbedre syvendeplassen fra i fjor, og kjempe om de tre første plassene som gir mulighet for spill i Champions League.

Så spørs det hvor mye salget av Memphis Depay vil merkes. Depay var toppscorer i fjor med 20 mål i serien og har forsvunnet til Barcelona. Moussa Dembélé har gjort sitt så langt for å erstatte Depay med sine fire scoringer på fem kamper.

PSG fortsetter seiersrekken

Det er så mye klasse i dette PSG-laget, og for hver kamp som går vil de bli mer samspilte. Lyon kommer til å merke dette og vi tror PSG vinner begge omgangene.

Dette spiller du på her til 2.75 i odds

PSG har scoret fire mål i tre av kampene så langt og selv om Kylian Mbappe gikk ut med skade mot Brugge og er usikker til denne, er det så mye kvalitet i PSG-laget at vi tror de scorer over 2,5 mål.

Dette spiller du på her til 1.95 i odds