Finland - Frankrike

Odds: Frankrike vinner og begge lag scorer

Kampstart tirsdag 16.november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Olympiastadion Helsingfors

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror Frankrike vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 3.80 i odds

Finland har fortsatt los på playoff til VM i Qatar 2022, men da har de en voldsom oppgave foran seg. Gruppevinner Frankrike bør sendes hjem uten poeng, og klarer de det er det greit. De kan også klare seg med uavgjort, men da kan ikke Ukraina slå Bosnia på bortebane med mer enn ett mål.

Det er så tett mellom Finland og Ukraina at hvis Finland og Frankrike ender 0-0, og Ukraina slår Bosnia 1-0 ender Finland og Ukraina på like mange poeng og 10-8 i mål forskjell. Da går i såfall Ukraina til playoff på innbyrdes oppgjør.

Finland er elendige i skihopping og herjer heller ikke i spydkast. Fotballaget er derimot i vinden for tiden. De var med i EM-sluttspillet tidligere i sommer og var nære på å gå videre til åttendedelsfinalen, men røk ut på målforskjellen mot Danmark.

I kvalifiseringen til VM i Qatar har de vært i toppen hele veien og kjempet med Ukraina og Bosnia om plassen bak gruppevinner Frankrike. Siste kamp var borte mot Bosnia, og selv om Jukka Raitala fikk direkte rødt kort etter 37 minutter tok de en meget sterk 3-1 seier.

Nå står playoff-plassen mellom Finland og Ukraina, og vi vil nok se finsk sisu med full tenning når avsparket går på Olympiastadion tirsdag kveld. Spørsmålet er om kvaliteten er god nok når stjernene fra Frankrike står på motsatt banehalvdel.

Det er ca. 133 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Frankrike kvalifisert før siste runde

Stjernegalleriet til Frankrike har humpet seg gjennom kvalifiseringen uten å imponere voldsomt. 1-1 mot Ukraina og Bosnia, og 2-0 seier mot Finland var status på hjemmebane før siste kamp mot Kasakhstan, mens bortekampene har gitt 1-0 mot Bosnia, 2-0 mot Kasakhstan og 1-1 mot Ukraina.

I siste hjemmekamp løsnet det riktignok ordentlig. Når VM-plassen skulle sikres gikk det utover stakkars Kasakhstan. På Parc Des Princes gikk de amok og stoppet ikke før det sto 8-0.

Kylian Mbappe scoret hattrick i første omgang, og med målet sitt helt på slutten ble han den første til å score fire mål for Frankrike i samme kamp siden Just Fontaine gjorde det i 1958. Karim Benzema scoret to, og ett mål hver på Adrien Rabiot og Antoine Griezmann sørget for maltrakteringen av laget som er ranket nummer 125 i verden.

Spørsmålet før møte med Finland i Helsingfors er hvor påskrudd de er og hvilket lag de stiller. Utvalget på spillere er jo enormt i Frankrike, og de vil ikke svekkes voldsomt hvis noen av de faste får seg en hviledag.

Håpet for Finland må være at tenningen til Frankrike ikke er helt på topp, og at de finske spillerne utnytter dette.

Vi tror Frankrike vinner

Selv om Frankrike allerede er klare for VM er det så mye klasse i dette laget at Finland vil få nok å stri med. Frankrike flyter videre på målfesten mot Kasakhstan og avslutter kvalifiseringen med seier i Helsingfors.

Vi tror Frankrike vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.80 i odds

PS! Vet du at du får halv pris hele livet på HBO Max her - kun ut november