Et bilde som dessverre har blitt hverdagskost for Fiorentina, er skadde nøkkelspillere. Her er Mario Gomez.
Et bilde som dessverre har blitt hverdagskost for Fiorentina, er skadde nøkkelspillere. Her er Mario Gomez. Foto: Ciro De Luca (Reuters)

Fiorentina er ubegripelig favoritt

De fiolette fra Firenze imponerte ingen da de tapte for Milan på onsdag, og er kraftig redusert før en tøff bortekamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
V5A Odense: Carsten i støtet
V64 Halmstad: Seiersmaskinen innfrir
V4 Hagmyren: 35 seire i Mars
Tippekupongen: Fortsetter der de slapp
Oddsen: Festen blir Merseyside
Oddsen:
Spennende kamp i Sarpsborg og hjemmetillit til Stabæk

Søndagens langoddsprogram er ikke noe dårligere enn i går, og det er full runde i blant annet Serie A og Tippeligaen.

Dagens spill
Sampdoria - Fiorentina, H 2,65

Veldig interessant oppgjør i Genova.

Hjemmelaget har kommet i godt slag etter en liten nedtur, og står nå med tolv poeng på de fem siste kampene. Tapet kom mot et annet formlag, Atalanta.

Sinisa Mihajlovic er en kjenning og en yndling for alle som følger italiensk fotball. Han har innført en offensiv og morsom mentalitet i Sampdoria, og de har fått en merkelig vane med å enten tape med mange mål eller vinne med like mange.

Sampdoria er faktisk bedre borte enn hjemme, og står med 6-4-5 på eget gress. Flesteparten av tapene kom imidlertid i sesonginnledningen, og etter Mihajlovic tok over er statstikken mye hyggeligere lesning for deres del.

Kun suspenderte Regini er utilgengelig.

Fiorentina leverte en absolutt forferdelig oppvisning forrige runde mot Milan. Mot et lag som virkelig sliter, skapte de nesten ingenting, og tapte fortjent med 2-0. Mye av den tvilsomme æren for det, skal Alessandro Matri ha. Spissen, utlånt fra nettopp Milan, har helt mistet scoringsevnen og klarer på ingen måte å fylle skoene til Giuseppe Rossi eller Mario Gomez. Begge de to er skadet og kommer ikke til å spille søndagens kamp.

I tillegg er Pasqual, Hegazi, Rebic og Compper skadet. Gonzalo Rodriguez er suspendert etter å ha pådratt seg sitt tolvte (!) gule kort.

Å slepe rundt på en slik skadeliste er aldri godt, og man sitter med følelsen av at Fiorentina får favorittstempelet grunnen tabellposisjonen deres. Men de er utenfor rekkevidden til Champions League, mens Europa League omtrent er den minst prioriterte turneringen i hele Italia - rett bak treningscupene.

Sampdoria er offensive og villige, og er i en god periode. 2,65 på hjemmeseier til de blå fra Genova er dagens beste spill!

Sampdoria - Fiorentina, 2,65 - 2,90 - 2,40. Spillstopp klokken 14.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Lazio - Parma, B 3,30

Den lyseblå delen av Roma er ustabil for tiden. Lazio varierer mellom det horrible og det bedre, men tapte forrige kamp fortjent mot Genoa. Før det ble det uavgjort mot Milan i en søvndyssende affære.

Edoardo Reja fikk en god start som trener for Lazio, men utenomsportslig krise og sportslig skuffelse har snudd situasjonen på hodet. 3-1-3 på de siste syv kampene er akseptabelt. Likevel er de i en situasjon uten spesielt mye å spille for, det er langt opp og det er langt ned.

Hjemmelaget må klare seg uten suspenderte Ledesma, og skadete Ederson, Biglia og Pereirinha.

Parma har blitt en trofast venn for oddsspillere den siste perioden. Før forrige runde borte mot Juventus hadde de en helt utrolig rekke på 17 kamper uten tap. Trener Roberto Donadoni fremstod som rene kong Midas, og samtlige bytter og avgjørelser gikk hans vei. Tapet kom som forventet mot Juventus i Torino, men det måtte en formsterk Carlos Tevez til for å bryte Parmas rekke.

Nå møter det et Lazio i langt verre form, og burde faktisk bli regnet som favoritt på Stadio Olimpico.

Gargano, Pozzi, Vergara og Rossini er skadet og rekker ikke kampen. Samtidig er spissen Amauri suspendert.

Lazio er alltid et vanskelig lag å spille mot, spesielt på hjemmebane. Men Parma er gode borte og står med 5-1-1 på de siste syv bortekampene. Gjestene er utrolig vanskelig å bryte ned samtidig som de scorer mye mål. Slikt blir det tre poeng av. Oddsen på borteseier er fenomenal og utmerker seg som dagens beste spill.

Lazio - Parma, 1,98 - 3,05 - 3,30. Spillstopp klokken 14.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus