Gå til sidens hovedinnhold

Fire grunner til at Liverpool vinner mot Brentford

13 poeng og kun ett baklengs på de fem første kampene. 44 år siden Liverpool startet så bra.

Liverpool reise til London for å møte nyopprykkede Brentford lørdag. Dette er den første ligakampen mellom de to klubbene siden mai 1947.

Jurgen Klopps mannskap virker å ha funnet formen. De har vunnet seks av de syv siste kampene denne sesongen i alle turneringer, inkludert fire av fem i Premier League.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Brentford har funnet seg godt til rette i toppdivisjonen. De har kun tapt én av de fem første kampene, det var hjemme mot Brighton & Hove Albion. Vi tror Thomas Frankes lag går på et nytt hjemmetap lørdag.

Det er iallfall fire grunner til det:

Liverpool har kun tapt én av de siste 17 Premier League-kampene de har spilt i London. De har vunnet åtte av de elleve siste kampene mot lag fra hovedstaden.

Brentford Community Stadium er den 60. banen Liverpool har spilt på i Premier League. De har vunnet på 57 av de 59 kampene de har spilt på så langt. Det er flere enn noe annet lag i ligaen.

Liverpool har kun tapt én av de siste 27 Premier League-kampene mot nyopprykkede lag. De har 22 seire og fire uavgjorte. 1-0-tapet mot Fulham sist sesong er det eneste tapet.

Jurgen Klopps menn er ubeseiret i de 15 siste kampene i ligaen (12 seire og tre uavgjorte). Det er den lengste rekken uten tap i de fire øverste divisjonene i England.

Her er hele helgens oddsprogram!

Brentford - Liverpool

Liverpool vinner med to mål eller flere - 2,40

(Handikap 3-veis +1 Liverpool - 1 - 2,40)

Kampstart lørdag 25. september kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 2,40 i odds

Liverpool har imponert offensivt denne sesongen. De har scoret tre mål fem av de siste syv kampene i alle turneringer, inkludert i de fire siste kampene.

De har scoret seks mål og samtidig holdt nullen i de to siste kampene mot Leeds United og Crystal Palace. Det er bare Chelsea og AC Milan som har klart å score mot Alisson Becker denne sesongen.

Midtbanestjerne ute med skade

Liverpool var plaget med skader sist sesong, og nye konstellasjoner gjorde laget ikke hang sammen, men nå virker de mye bedre, særlig offensivt. Diogo Jota fyller tomrommet etter en skadet Roberto Firmino.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Brentford er et lag som satser offensivt, og det lyktes de med da de slo Wolves 2-0 forrige helg. Ivan Toney er allerede en hit i Premer League. Han har scoret to mål på fem kamper så langt. London-laget har ingen nye skader, og de starter antakeligvis med samme lag som slo Wolves forrige helg.

Thiago Alcantara ligger an til å gå glipp av de tre neste kampene til Liverpool på en strekk i leggen. Naby Keita spiller heller ikke lørdagens kamp. Han fikk en skade i ligacupkampen i midtuken.

Liverpool har vunnet med to mål eller mer i åtte av de ti siste Premier League-kampene, blant annet i fire av de fem første kampene denne sesongen. 2-0 til Liverpool?

Vi tror at Liverpool vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 2,40 i odds