Gå til sidens hovedinnhold

Fire grunner til at PSG taper mot Bayern igjen

Selv om Bayern München mangler Robert Lewandowski, tror vi ikke at Paris St. Germain og Neymar får revansj for fjorårets finaletap.

Bayern München møter Paris Saint-Germain i onsdagens kvartfinale i Champions League. Det er en reprise av fjorårets finale i verdens gjeveste klubbturnering.

PSG er på jakt etter revansj, men formen er ikke på topp. De har tapt to av de tre siste kampene i Ligue 1. I helgen tapte de toppkampen mot Lille 0-1 hjemme på Parc de Princes.

Onsdag er det ca 149 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Da gikk det bedre for Bayern, som slo tittelrival RB Leipzig lørdag og skaffet seg syv poengs forsprang på toppen av tabellen i Bundesliga.

Vi tror Hansi Flicks menn fortsetter den gode formen, og at de slår Neymar & co enda en gang...

At Bayern vinner mot PSG gir 1,87 i odds. Lever kupongen her!

Vi har funnet fire grunner til at Bayern slår Paris St. Germain i onsdags kvartfinale.

1) Bayern har vinnerkultur

Paris St. Germain tok seg til sin første Champions League-finale sist sesong, men det franske storlaget viste i den kampen at de ikke har samme rutinen som Bayern München.

1-0-seieren til Bayern gjorde at de tok sin sjette Europacup-seier, og den tredje etter at turneringen ble omdøpt til Champions League. Fjorårets triumf var også den andre «The Treble» for Bayern på de åtte siste sesongene. De tyske gigantene har nå spilt elleve finaler. PSG på sin side har aldri vunnet Champions League, og de har kun tatt seg forbi kvartfinalene to ganger.

2) Stor bredde i spillerstallen

Robert Lewandowski er en svært viktig spiller hos Bayern, men selv uten den polske stjernespilleren er Bayern solide favoritter på hjemmebane mot PSG.

Men de regjerende Champions League-mesterne har erstattere i verdensklasse som Serge Gnabry og Thomas Müller, men den tidligere PSG-spilleren Eric Maxim Choupo-Moting kan få sjansen fra start mot gamleklubben. Hansi Flick valgte å bruke ham fra start mot RB Leipzig i helgen. Kameruneren kjenner PSG bedre enn noen andre i Bayern-leieren etter å ha tilbragt to sesonger på Parc des Princes før han kom til München sist sommer. Han scoret blant annet målet som sørget for at PSG tok seg til semifinalen i sist sesongs Champions League.

Choupo-Moting kan antakeligvis røpe ett og annet om PSG-spillerne. Han kjenner til styrker og svakheter hos spillerne i det franske laget.

Onsdag er det ca 149 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

3) Ikke avhengig av angriperne

Hos Bayern er det ikke bare angriperne som scorer mål. Ikke mindre enn 18 spillere i troppen har scoret minst ett mål denne sesongen. Müller og Gnabry er de eneste spillerne i tillegg til Lewandowski som har scoret et tosifret antall mål. Müller er også spilleren med flest målgivende pasninger i Bundesliga. Han har 15 målgivende pasninger, deretter følger Joshua Kimmich (10), Leroy Sane (9) og Coman (9).

Mauricio Pochettino har sikkert fortsatt mareritt om Gnabry. Han scoret fire mål da Pochettinos Tottenham tapte 2-7 mot Bayern. Han scoret også to mål Chelsea, og han satte de to første ballen i mål da Bayern slo Lyon 3-0 i semifinalen sist sesong.

Her finner du hele oddsprogrammet.

4) Keeper i verdensklasse

Det er ikke bare offensivt Bayern kan by på problemer for PSG. I andre enden av banen har de en av verdens beste målvakter. Selv om Kinsley Coman scoret vinnermålet for Bayern mot PSG i fjor, var Manuel Neuer ekstremt viktig i mål. Han hadde flere fantastiske redninger på forsøk fra Neymar og Mbappe.

Neuer ser bare ut til å bli bedre med årene. 35-åringen nyter så stor tillit hos Hansi Flick at andrekeeper Alexander Nübel har kun spilt tre kamper i alle turneringer denne sesongen.

Bayern München - Paris Saint-Germain 1,87 - 3,75 - 3,55 H (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, kvartfinale. Kamp 1 av 2. Bayern er ubeseiret i 19 Champions League-kamper på rad. Kun Manchester United har en lenger rekke med kamper i turneringen uten tap. De spilte 25 kamper uten tap fra 19. september 2007 til 5. mai 2009.

Bayern cruiset gjennom gruppespillet, før de vant 6-2 sammenlagt mot Lazio i åttendedelsfinalen. Etter at Hansi Flick overtok Bayern har klubben scoret 54 mål og kun sluppet inn elleve i Champions League. De har i denne perioden 15 seire og én uavgjort.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Bayern banket Pochettino

De banket blant annet Mauricio Pochettinos Tottenham 7-2, så Bayern er nok et lag PSG-manageren helst ville unngått å møte. Laget til Flick har vunnet alle hjemmekampene sine siden september 2019. Ikke rart de er favoritter i denne kampen, og vi tror de innfrir.

Det franske laget slo ut Barcelona i forrige runden, men det var et Barca-lag som har slitt denne sesongen. PSG har dårlige resultater i denne turneringen, og de har en manager nå som har rykte på seg for å misse når det er snakk om store kamper. Vi tror PSG taper i Tyskland. Oddsen på Bayern-seier er 1,90.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset