Gå til sidens hovedinnhold

Fire strake for Derby?

Også denne lørdagen satser vi på formsterke Derby. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Walkover for Tottenham
Oddstips 2: Lazio vinner borte
V75 Leangen: No Big Deal for Frode Hamre

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. I England spilles tredje runde i FA-cupen. Både Spania og Italia starter opp igjen seriespillet etter julepausen og nest siste etappe skal avvikles i Tour de Ski. I Oberhof skal gutta gå verdenscup sprint i skiskyting. I tillegg spilles det både svensk og norsk ishockey.

Dagens langskudd
Coventry - Southampton
Etter to flotte hjemmeseire i romjulen, måtte Coventry se seg slått med 0-1 borte mot West Ham mandag, men Coventry gjorde pånytt en bra kamp og har kommet seg nå. Ligger likevel sist i Championship med sine nitten poeng og det er sju poeng opp til Millwall over streken. 4-4-5 er tallene hjemme. Tabelleder Southampton har ikke bedre enn 1-2-3 på sine seks siste seriekamper og er nå kun to poeng foran Cardiff på tredjeplass. Soton-boss Nigel Adkins må unnvære toppscorer Lambert (sytten ligamål) her, han soner karantene og Adkins varsler store endringer på sitt lag, da opprykk har hovedfokus. Hjemmelaget vil muligens også rokere på sitt lag, men uansett synes vi hjemmeoddsen er det klart mest interessante her og vi var svært lenge inne på å lansere Coventry på et av våre foreslåtte spill i ettermiddag. 3,30 er interessant på hjemmeseieren her.

Hartlepool - Rochdale
League One. Hjemmelaget står med utrolige åtte strake hjemmetap. Etter å ha innledet sesongen med to poengdelinger på eget gress, ble Exeter og Bury slått i de to neste. Seieren over Bury kom 17. september. De åtte hjemmekampene som er spilt etter det er altså alle tapt. Og da nærmer det seg fire måneder siden forrige hjemmesuksess. Lørdagens motstander Rochdale ligger tredje sist og står med tre strake poengdelinger. Laget har vært aktiv på lånemarkedet den siste tiden og spissene Daniel Bogdanovic og Brett Ormerod er hentet inn. Det styrker trolig laget umiddelbart. Denne kampen er etter vår oppfatning klart jevnere enn det oddssettingen indikerer. 2,95 på at Rochdale påfører hjemmelaget sitt niende strake hjemmetap er svært spennende.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens avslag
Brighton - Wrexham
Til tross for at Brighton banket serieleder Southampton med hele 3-0 mandag, ser vi ingen grunn til å stole på Gus Poyets mannskap i denne tredjerundekampen. Skadeproblemene er fortsatt omfattende for laget og Conference-laget Wrexham kan få noe ut av denne kampen. 1,32 på hjemmeseier er svært langt fra våre kuponger i dag.

West Bromwich - Cardiff
Så mange som åtte førstelagsspiller kan være ute til denne cupkampen for hjemmelaget. Chris Brunt, Shane Long, Zoltan Gera og Steven Reid er helt sikkert ute. Jonas Olsson, Jerome Thomas, James Morrison og Mulumbu er alle usikre. Cardiff er i knallform og står med 8-4-1 på sine tretten siste ligakamper og har dermed avansert til tredjeplass i Championship og har kun to poeng opp til lederlaget Southampton. Taper sjelden borte (4-7-2). Skal riktignok spille semifinale borte mot Crystal Palace i ligacupen tirsdag. Uansett er det svært vanskelig å gi tillit til et så svekket hjemmelag her og oddsen er altfor lav.

Dagens spill
Utover våre fire foreslåtte spilleobjekter i dag (oddstips 1 og 2), hadde vi navn som Malaga og Linköping på blokken. Malaga tar imot Atletico Madrid hjemme (men bortelaget har fått ny trener i ringreven Jimenez). 2,05 på tre poeng til Malaga lokket veldig lenge og var nærme kupongen vår. Linköping ser endelig ut til å være litt på gang i den svenske eliteserien og skal ha en flott sjanse mot skaderammede Växjo Lakers (odds 1,60). Hadde vi fått to tideler mer på hjemmeseieren hadde den nok fått plass.

Derby - Crystal Palace
FA-cup. Tre strake seire for Nigel Clough nå og to av lagene som er slått ligger topp seks. Etter den ikke uventede hjemmeseieren mot et svært svekket West Ham forrige lørdag fulgte laget opp med en solid borteseier mot Hull mandag. Derby har dermed avansert til niendeplass på tabellen og har fine 7-2-4 på eget gress. Lite problemer med mannskapet for Nigel Clough. Men spissen Tamas Priskin er returnert til Ipswich etter endt låneopphold.

Crystal Palace ligger to plasser bak med sine 36 poeng, men måtte tåle et skuffende hjemmetap for Leicester mandag (1-2). Lagets andre hjemmetap for sesongen. Har ellers vist brukbar form den siste måneden. Overraskende sterke 6-0-7 på bortebane. Heller ikke Palace sliter med særlige skadeproblemer om dagen. Det som trolig bekymrer mer er at Crystal Palace allerede tirsdag tar imot Cardiff hjemme på Selhurst Park i semifinalen i ligacupen og den kampen forstyrrer garantert allerede.

Hjemmelaget har funnet igjen storformen og vi tror Derby har flott mulighet til å legge på til sin fjerde strake seier her. Palace har tapt to av sine tre siste og har muligens mistet litt av toppformen nå. Vi foreslo spill på Derby også forrige lørdag da hjemme mot sterke West Ham til flott odds (3,30). Oddsen er ikke like sprek i ettermiddag, men 2,15 på Nigel Clough og hans Derby duger godt og vi spiller. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

OBS. Norsk Tipping har ikke uventet senket oddsen på Derby til 1,75 nå i formiddagstimene. Og da er totaltoddsen på denne dobbelen 2,98. Vi håper uansett en del av dere fikk spilt til 2,15.

Hull - Ipswich
FA-cup. Etter fire strake trepoengere, er det blitt tre strake tap for Hull nå. Samtlige er tapt 0-1, og hjemmetapet mot Derby mandag var ikke fortjent, men laget sliter med å score mål om dagen. Er til tross for disse tre strake tapene, fortsatt på sjetteplass og således inne på playoff. Keeperen Vito Mannone er igjen hentet på lån fra Arsenal og spiller garantert lørdag. Ellers er det får skadeproblemer for Nicky Barmby og hans Hull.

Det nærmer seg krise i Ipswich og den godeste Paul Jewell lever trolig farlig om dagen. Etter en forferdelig periode tidligere i høst, så Ipswich ut til å være på gang igjen med sju poeng på tre kamper. Men etter det svært skuffende hjemmetapet mot Nottingham Forest mandag, og bortetapet mot Reading nyttårsaften har Ipswich kun tre poeng ned til Nottingham Forest under streken. Nesten midtbanekrise i Ipswich. Velkjente Lee Bowyer skadet seg mandag og blir ute noen uker. Gode Keith Andrews er forsatt ikke friskmeldt, mens Andy Drury er cuptied. Som om ikke det er nok, er også midtbanestrategen Jimmy Bullard høyst usikker.

Hull har ikke fått uttelling i sine tre siste kamper, til tross for at de har spilt bra. Et krisepreget, formløst og skaderammet Ipswich bær være svært overkommelig hjemme på KC Stadium lørdag. Oddsen for hjemmeseier er 1,70, det er i grenseland for spill, men vi tar den med i en dobbel med Derby.

Spilleforslag 1 lørdag (totalodds er nå 2,98 og vår innsats kr 100):
Kamp 55 Hull - Ipswich 1,70 3,10 3,75
Kamp 56 Derby - Crystal Palace 1,75 2,85 2,75
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken