Gå til sidens hovedinnhold

- Flere lag på jakt etter revansje

Sjekk Hockey-Pelles vurderinger av torsdagens SHL-kamper.

Øvrig meny fra Sportspill torsdag:
Oddstips:Mannen med venstreslegga har vendt hjem
V65 Bergen:Herman på vei hjem?
V5 Jarlsberg:Bankerfri lunsj
V4 Örebro:Nye delikatesser fra Sverige?
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

Växjö - AIK (7. plass – 11. plass)
Växjö har et par tunge tap i bagasjen. Har ikke vært helt seg selv i det siste, men gjorde mye bra hjemme mot HV 71. Det høres kanskje merkelig ut med tanke på at målprotokollen viser 1-6, men laget skapte mange sjanser og hadde flere treff i rammen. Samtidig hadde HV 71 en utrolig god uttelling. Nå er Växjö på revansjejakt, og oppgaven virker passende. Colby Armstrong og Malte Strömwall er fortsatt skadet, ellers er det ikke rapportert om nye skader.

AIK har en førsterekke som holder høy klasse, men resten av troppen er noe begrenset. Jobber alltid hardt, men det holder trolig ikke i kveld.

H til 1,60 i odds kan testes.

Odds på matchen: 1,60 - 4,00 - 3,65

Linköping - Brynäs (9. plass – 3. plass)
To strake seiere for Linköping. Er laget på vei ut av krisen? Ja, kanskje. Men rent spillemessig er jeg ikke helt overbevist. Skadesituasjonen er bra.

Brynäs gjør det bra med tanke på alle skadene i laget. Var tidvis overlegne mot HV 71 sist. Skapte mange sjanser, og seiersmarginen burde ha vært større. Følgende spillere er trolig ute i kveld: Petteri Nokelainen, Simon Löf, Alexander Larsson, Sebastian Lauritzen, Dennis Persson og Anton Rödin.

Jeg sitter med en følelse av at spillselskapene har friskmeldt Linköping litt for tidlig. 1,80 på H er ikke å anbefale, selv om Brynäs sliter voldsomt med skader. Jag står over spill.

Odds på matchen: 1,80 - 3,80 - 3,05

HV 71 - Örebro (10. plass – 12. plass)
HV 71 fikk kjørt seg mot Brynäs. Måtte tilbringe mye tid i egen sine, og målvakten Gustaf Wesslau hadde en svett dag på jobben (møtte 50 skudd).

Trener Ulf Dahlén var lite fornøyd med prestasjonene og endrer trolig en del på formasjonene til kveldens match. Ingen nye skader av betydning.

Örebro har hevet seg etter å ha fått inn rutinerte Kenta Johansson som ny trener. Kveldens oppgave er ikke lettløst, ettersom man møter et revansjesugent HV 71 - som på papiret har et sterkt lag.

Dette ender trolig H. Oddsen på 1,45 er for lav, men kan til nød brukes som kombinasjonsmateriale.

Odds på matchen: 1,45 - 4,25 - 4,45

Kommentarer til denne saken