Gå til sidens hovedinnhold

Flopp i Premier League, men suksess i Tyskland

Serge Gnabry kom til Arsenal som tenåring, men slo aldri gjennom i London-klubben. Nå hamrer han inn mål for det tyske landslaget.

Tyske Gnabry kom til Arsenal som 16-åring. Han ble hentet fra Stuttgart i 2011 for drøyt 13 millioner kroner. Han var en spiller Arsene Wenger hadde store forventninger til.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

- Serge Gnabry er en spiller jeg har store forhåpninger til i fremtiden. Han er et stort talent. Hvis han fortsetter utviklingen, tror jeg at han kan spille på førstelaget denne sesongen, sa den legendariske franske Arsenal-manageren, ifølge Sky Sports.

I sin andre sesong i Nord-London debuterte han for seniorlaget. Han var bare 17 år da han ble byttet inn i ligacupen da Arsenal vant 6-1 mot Coventry i september 2012. Én måned senere ble han Arsenals nest yngste spiller Premier League-spiller etter Jack Wilshere, og kun fire dager senere fikk han sin Champions League-debut for the Gunners.

Her er hele mandagens oddsprogram!

12 minutter i Premier League

Gjennombruddet kom året etter. Da spilte han 14 kamper for Arsene Wengers menn i alle turneringer, før en kneskade satte ham ut av spill. Den gjorde at han var ute hele 2014-2015-sesongen, men Wenger hadde fortsatt troen på ham.

- Vi signerte Serge Gnabry fordi jeg tror at han kommer til å bli en god spiller. Han er nesten der nå, og konkurrerer om en plass i startelleveren. Jeg tror at han vil bli en flott spiller for Arsenal Football Club, sa han.

Gnabry ble sendt på lån til West Brom, men han klarte aldri å slå gjennom i Premier League-klubben. Tyskeren spilte kun tolv minutter Premier League-fotball for WBA, som sendte ham tilbake til Arsenal etter bare seks måneder.

At Serge Gnaby scorer mot Nord-Makedonia gir 2,00 i odds

Etter fem år i England og kun elleve kamper i Premier League ble Gnabry solgt videre fra Arsenal til Werder Bremen for kun fem millioner pund før Bayern kom på banen og sendte ham direkte på lån til Hoffenheim i 2017. Siden 2018 har Gnabry vært en del av Bayern-laget, og omsider har talentet slått ut i full blomst. Nå er han en nøkkelspiller i det tyske landslaget.

Nord-Makedonia - Tyskland

Serge Gnabry scorer - 2,00

Kampstart mandag kl. 20.45 Live odds etter kampstart

Spillestopp kl 20.44

Kampen vises på TV2 Play

Vi tror at Serge Gnaby scorer mot Nord-Makedonia. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Etter å ha spilt på flere tyske aldersbestemte landslaget, debuterte Serge Gnabry for det tyske A-landslaget i november 2016 i VM-kvalifiseringskampen mot fotballminiputten San Marino. Han scoret hat-trick i 8-0-seieren.

Fredag scoret Gnabry 1-1-målet for Tyskland mot Romania i VM-kvalifiseringen. Det var 26-åringens 20. mål på 30 landskamper for Tyskland. Kun tre spillere har scoret flere mål enn ham på de første 30 kampene for det tyske landslaget. De tre spillerne er Gerd Müller (36) Klaus Fischer (23) og Fritz Walter (21).

Premier League-floppen har vært en suksess i Bayern München, hvor han har vært direkte involvert i 80 mål på de tre siste sesongene, og han er spilleren som har scoret flest mål for det tyske landslaget etter VM i 2018.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Gnabry har scoret 17 mål på de 28 siste landskampene, og han har scoret fire mål på like mange landskamper etter at tidligere Bayern-trener Hans-Dieter Flick erstattet Jochim Löw som landslagssjef.

Den tidligere Arsenal- og West Brom-spilleren er i kjempeform, og vi tror han scorer igjen mot Nord-Makedonia mandag kveld.

Vi tror at Serge Gnaby scorer mot Nord-Makedonia. Det spiller du på her til 2,00 i odds