*Nettavisen* Sportspill.

Følelsesladet for Demidov

Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Vadim Demidov møter gamle lagkamerater i Real Sociedad i kveld.

26.01.13 09:37

Sportspills meny lørdag
Oddstips 2: En gammel kjenning rydder opp
Tippetips: Fulham går på trynet
V75 Forus: Jackpot og store penger i omløp

Overgangsvinduet: Alle bekreftede overganger

Lørdagens langoddsprogram er som vanlig fullspekket med interessante objekter. I England avvikles 4. runde i FA-cupen denne helgen, i tillegg spilles det seriefotball i både Championship, League One og League Two. Ellers er det kamper fra alle de store fotballnasjonene i Europa. NM på ski fortsetter med Skiathlon, og i Vikersund er det knyttet voldsom interesse til dagens verdenscuprenn i skiskyting. Det er ellers ishockey fra både Norge, Sverige, Finland, KHL og NHL og definitivt mer enn nok å bryne seg på.

I dag starter Eurojackpot!

Dagens langskudd
Freiburg - Bayer Leverkusen
Strålende form på hjemmelaget som står med 4-4-1 på sine ni siste seriekamper (tapet kom mot suverene Bayern München). Er helt oppe på en flott 6. plass med 27 poeng og har ni poeng opp til Dortmund på 3. plass. Bayer Leverkusen på sin side er på 3. plass, a poeng med Borussia Dortmund på 2. plass. Sterke 6-0-1 på sine sju siste seriekamper, men vi merker oss at laget ikke har bedre enn 4-1-4 på bortebane. 2,65 på at hjemmelaget tar denne er definitivt verd noen kroner som et langskudd lørdag.

Bolton - Everton H 4,65
Bolton sliter fortsatt med å innfri i Championship etter fjorårets nedrykk, men eliminerte Sunderland i 3. runde etter omkamp. Etter 2-2 hjemme tok Bolton en råsterk 2-0 seier borte i omkampen. Brukbare 6-5-3 hjemme på Reebook. Den irske landslagsspilleren Keith Andrews er svært usikker til denne kampen, men langtidssakdde Stuart Holden og Josh Vela er begge tilbake. Matt Davis (f), David Wheater F) og Mark Davies (m) er alle fortsatt skadet. Uavgjortspesialist Everton fornektet seg ikke i bortemøtet mot Southampton i Premier League mandag kveld (0-0), det var lagets ellevte poengdeling i denne sesongen. Meget sterke 9-11-3 totalt i Premier League gir en foreløpig femteplass i serien. Tok seg enkelt til 3. runde etter å ha slått League Two-laget 5-1 borte i den forrige runden. Det er ingen tvil om at Bolton har større kapasitet enn det tabellplasseringen i Championship tilsier, og vi er slett ikke sikre på at Everton er i femte gir lørdag. Hvis den analysen er riktig, er det ingen tvil om at hjemmeseier til helspreke 4,65 i odds er et meget spennende langskudd her.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Macclesfield - Wigan
Conference-laget Macclesfield tok seg av serieleder Cardiff i den 3. runden og møter her et Wigan-lag som endre laget på ni posisjoner fra siste ligakamp. Når Wigan i tillegg har seks mann ute med skade, er det ikke mye Premier League-standard på det laget Martinez sender på banen i ettermiddag. Da er det bare å trykke på den røde knappen og melde pass i dette oppgjøret.

Dagens spill
Celta Vigo - Real Sociedad
Første kamp ut i den 21 serierunden i Primera dette og merk at kampen starter kl 16 i ettermiddag. Nyopprykkede Celta Vigo ligger på plassen over nedrykksstreken med sine 19 poeng og tok et meget sterkt og fortjent bortepoeng mot Malaga sist helg. Formsterke Espanyol ble for sterke i runden før (tap 0-1 borte), mens den eneste hjemmekampen laget har spilt i 2013 endte med 3-1 seier mot Valladolid (6. januar). Inkludert returkampen mot Real Madrid i Copa del Rey, har Celta Vigo spilt fire av sin fem siste kamper på bortebane, men det er hjemme i Vigo laget har sin styrke (4-3-2).

Real Sociedad ble (kanskje ikke så overraskende) det første laget til å slå Barcelona denne sesongen. Det var imponerende all den tid laget lå under 0-2 i hjemmekampen sist helg. Men en viktig redusering rett før pause og en tidlig utvisning av Pique i den andre omgangen gjorde det mulig. Står med knallsterke 5-4-1 på sine ti siste seriekamper og har avansert til 9. plass med sine 29 poeng og det er faktisk kun tre poeng opp til Europa League-kvalik.

Samuel Llorca, Andres Tunez og Hugo Malla er fortsatt ute for hjemmelaget, mens Aspas testes sent. Danijel Pranjic kan få sin debut etter å ha blitt leid inn fra Sporting Lisboa denne uken. Real Sociedad mangler Liassine Cadamuro som er opptatt med Afrikamesterskapet, mens midtstopper Mikel Gonzalez er skadet. Vår egen Vadim Demidov har startet begge de to siste seriekampene for Celta Vigo og møter altså gamle lagkamerater i kveld.

Celta Vigo er tilbake på hjemmebane, og spilte på seg selvtillit sist helg. Real Sociedad er i knallform, men har ikke bedre enn 2-2-5 på bortebane og det kan ligge en reaksjon i luften etter forrige helgs bragd. Vi synes mye taler for hjemmeseier her og går på hjemmeseier til fine 2,15 i odds. Kampen kan spilles som singel og vi velger singelvarianten i dette oddstipset og setter vår vanlige hundrelapp i innsats.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 92 Celta Vigo - Real Sociedad 2,15 3,05 2,90
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag