Foto: Morten Holm (Scanpix)

Follo og Bærum spilles

Sterke hjemmelag i 2. divisjon skal firedoble innsatsen i dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Bærum og Follo spilles
Oddstips 2: Derfor vinner Barcelona
Tippetips: Vi jakter 12 rette
Tippeligaen: Skader og karantener
Lesertips: Se hva andre spiller
Travtips: Solvalla!

Langoddsen domineres av norsk fotball fra Tippeligaen, 2. divisjon og 3. divisjon. Vi velger to objekter vi har god tro på fra dagens norske fotball, før vi ser på Champions League-finalen i neste tips.

Merk spillefrist allerede klokken 13.55 for dette tipset.

Lever Lotto og Tipping på mobilen!

Bærum - Raufoss
Fair Play-ligaen avdeling 2. Bærum har vært meget gode på hjemmebane i denne avdelingen. 4-1 over Molde 2 og samme siffer over Frigg har gitt full pott hittil. I cupen tok man også en en fin 5-1 seier over Ullensaker/Kisa på Sandvika stadion, før man røk 2-3 for Sarpsborg 08 i runde 2. Ingen skam i det, men man kunne klart bedre, slik kampen utviklet seg. Det har imidlertid lugget på bortebane for Bærum i det siste. 0-1 på Elverum var ikke moro og sist røk man 2-4 mot et Valdres FK som har satt på turboen denne sesongen. Her var man ikke med fra start, og trener Tandberg sa følgende til Budstikka: "I den grad ordet katastrofe kan brukes i idrett, så kan jeg bruke det om førsteomgangen". Vi forventer et skjerpet Bærum i dag, og det skal være lite skader i laget.

Raufoss pleier å kjempe om opprykk, men har kommet skjevt ut denne gangen. Spesielt på bortebane har man slitt, og etter 1-1 mot Elverum har man stygge 1-6 mot Valdres og 1-3 mot Brumunddal. En liten opptur kom med 3-0 over Aalesund 2, men det var hjemme i hallen og mot en motstander som gjerne taper en del bortekamper. Man kunne tro at laget var hardt rammet av skader, men det er visstnok ikke tilfelle, det har mer med innstilling og kanskje litt uflaks å gjøre.

Amund Sørumshagen er suspendert. Det skulle nok også Ole Amund Sveen vært etter rødt kort sist, men dommeren blingset og viste ut Daniel Haug i stedet, og enden på visa ble at begge disse får starte dagens kamp.

Vi ser for oss et veldig tent hjemmelag denne gangen. Etter tre strake tap og svak innsats i Valdres sist, er det bare hard jobbing og maks innsats som nytter. Dette vet Bærum. Raufoss har falt litt i kvalitet og vinner ikke bortekamper, 1,85 på H spilles i en dobbel.

Follo - Frigg
Fair Play-ligaen avdeling 2. Follo var blant lagene vi tvilte på før seriestart, men det var det tydeligvis liten grunn til, til tross for at mange spillere forsvant etter det administrative nedrykket fra Adeccoligaen. Med 3-0-0 og målscore 11-3 på hjemmebane etter møter med Jevnaker, Brumunddal og Molde 2 har man lagt seg helt i toppen. 5-0 borte over Herd forrige runde føyer seg inn i rekken av gode resultater. Follo beskriver egen spillerstall ganske treffende som ung, tynn, urtinert, men talentfull. Hittil har det holdt til 4-1-1 og 2. plass bak Elverum. Så får tiden vise om de tåler skader og slitasje på den tynne og talentfulle stallen sin.

Fra Follos nettside: "Follo har hatt et par småskader den siste tiden. Fitim fikk en lårhøne mot Herd, men er tilbake i trening. Sverre har fortsatt litt problemer med lysken og har trent mest alternativt denne uken, men han håper å rekke matchen. Patrik Karoliussen har en overtråkk, og er svært usikker foran Frigg kampen. Ute med skade er også unggutta Magnus Husa og Patrick Hagen Pedersen."

Frigg har klart seg bra på hjemmebane denne gangen, der de slår sterke lag som Kristiansund BK og Lillehammer. Men på bortebane har det vært bare sorgen, med 0-0-3 og målscore 1-9 som resultat. Man har møtt sterke hjemmelag i Raufoss, Bærum og Jevnaker. Men også i cupen ble det tap på bortebane, mot 3. divisjonslaget Gjøvik FF. Hjemme mot KBK sist skapte man i følge referatene lite, men vinner på en middels dag i regnvær der målvakten og forsvaret gjør en god innsats.

Frigg hadde fem mann ute og én usikker før kampen mot KBK sist, mens fire andre var tilbake etter skader. Vi har ikke sett noen tropp til dagens kamp, regner med at det fortsatt er noen skader hos Frigg, de har ofte måtte gjøre endringer i startoppstillingen denne sesongen.

Frigg får det rett og slett ikke til på bortebane, mens Follo leverer over evne på hjemmebane. Frigg har tapt alle bortekampene sine med klar margin, mens Follo har tatt flere klare hjemmeseire. Dette kan bli 3-0, 3-1 eller deromkring, og vi prøver en grådig variant, nemlig oddsen på 2,45 for at hjemmelaget vinner med minst to mål. Det gir oss en dobbel til 4,53 og vi setter som vanlig en hundrelapp på at vi har rett. Merk tidlig spillefrist klokken 13.55.

35. Bærum - Raufoss 1,85 3,80 2,45
50. Follo - Frigg (0-1) 2,45 4,15 1,67

Total odds 4,53

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus