Gå til sidens hovedinnhold

For et halvt år siden scoret han for England. Tirsdag kan han sende England ut av EM.

Stortalentet Jamal Musiala har scoret ti mål for yngre engelske landslag. Tirsdag kan han score sitt første mål for Tyskland - mot England.

Musiala debuterte i EM, da han spilte de siste åtte minuttene mot Ungarn. 18-åringen ble historiens yngste målscorer for Bayern München i september 2020. Musiala havnet i rekordbøkene igjen med et imponerende innhopp mot Ungarn i forrige uke.

At Jamal Musiala scorer mot England gir 5.40 i odds

Tenåringen, som er 18 år og 117 dager gammel, ble den yngste spilleren som noensinne har spilt for Tyskland i et mesterskap.

Men han kunne spilt for England.

Musiala flyttet nemlig til England som syvåring og har spilt for både England og Tyskland på aldersbestemt nivå før han kom til Bayern München i juli 2019. Så sent som i november i fjor scoret han for det engelske U21-landslaget mot Albania, men i februar i år tok han valget om å spille for det tyske landslaget.

101 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00

Den offensive midtbanespilleren vil i tirsdagens kamp på Wembley få sjansen til å vise hva England har gått glipp av.

Musiala skapte sjansen som ga Tyskland 2-2 mot Ungarn, og det er slett ikke umulig at Joachim Löw vil gi ham sjansen i tirsdagens kamp mot England.

Den tidligere Chelsea-akademi-spilleren har gode minner fra å spille på Wembley. Som 11-åring scoret han fire ganger for skolelaget da de spilte på Wembley i forbindelse med playoff-finalen i League Two.

Etter å ha sett Musiala score seks ganger for Bayern München sist sesong og én gang i Champions League, er tyskerne garantert fornøyd med at han spiller for Tyskland.

England - Tyskland - Jamal Musiala scorer mål - 5,40 (spillestopp tirsdag kl. 17.59. Kampen vises på NRK1)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Jamal Musiala har aldri trengt mange sjanser for å vise seg frem, og det viste han også i EM.

Etter å ha sittet på benken i de to første kampene til Tyskland i gruppespillet, valgte Joachim Löw å sette innpå 18-åringen da det gjensto åtte minutter av ordinær spilletid mot Ungarn.

250 millioner i førstepremiepotten. Vikinglotto har spillefrist onsdag kl. 18.00

Et dristig trekk av den tyske landslagssjefen, siden Tyskland lå under 1-2 og var på vei mot en pinlig EM-exit etter å ha fått spille de tre første kampene sine på hjemmebane i München.

Reddet Tyskland

Musiala presenterte seg umiddelbart. Han viste ingen tegn til nerver, men grep tak i kampen med den samme selvtilliten som Bayern-fansen er kjent med.

Den yngste spilleren i den tyske EM-troppen gjorde hele forarbeidet til den viktige 2-2-scoringen til Tyskland mot Ungarn. Han driblet seg nedover venstrekanten, og skapte usikkerhet i det ungarske forsvaret, før han la ballen inn og den gikk via en motspiller og rett i beina på Leon Goretzka som satte ballen i mål.

Her kan du skrape Flax-lodd

Etter kampen mot Ungarn, uttalte den tyske midtbanelegenden Lothar Matthäus til the Guardian at Löw burde gi Musiala sjansen fra start i åttendedelsfinalen mot England. Vi tviler på at han hører på Matthäus, men etter å ha sett hva Musiala gjorde i den forrige kampen, vil han kunne bli en joker for Tyskland og Joachim Löw i denne kampen.

5.40 i odds på at Musiala scorer mot England er et dristig tips, men det kan være verdt en liten innsats. Det ville i så fall vært typisk at unggutten som kunne spilt for hjemmelaget senker dem på Wembley.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset