Veien til suksess har vært kronglete for Kjetil Knutsen. I 2009 forlot han Brann etter en opprivende arbeidskonflikt. Den gangen var han toppspillerutvikler i klubben.

I 2013 fikk han ikke fortsette som trener i FK Fyllingsdalen, og så sent som i 2016 fikk han sparken som Åsane-trener. Han hadde da holdt laget oppe i OBOS-ligaen to år på rad, men det var ikke nok til å få forlenget kontrakten.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

I 2017 tok han over som Glimt-sjef. Deretter har det bare gått en vei for bergenseren: Oppover.

53-åringen ligger an til å ta sitt andre seriegull på rad med Bodø/Glimt denne sesongen, og vi tror han torsdag tar nordlendingene videre fra gruppespillet i Conference League.

Bodø/Glimt - CSKA Sofia

Odds: Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 2,85

Kampstart torsdag 25. november kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen kan sees på Viasat4

Vi tror Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds

De to beste lagene i European Conference League-gruppen går videre til cupspillet, men det er en stor fordel å bli nummer én. Gruppevinneren er nemlig direkte kvalifisert til åttendedelsfinalen, mens gruppetoer må gjennom en playoff mot et av lagene som blir nummer tre i UEFA Europa League.

Se Bodø/Glimt - CSKA Sofia direkte. Skaff deg tilgang her!

Dette er kanskje litt forvirrende, men realiteten er at Glimt med seier mot CSKA Sofia er sikret minst andreplass i gruppen. Om Glimt vinner gruppen eller ikke, avgjøres uansett ikke før siste kampen i Ukraina i desember.

Glimt er i kjempeform før kampen mot CSKA Sofia på Aspmyra. De har spilt 16 kamper på rad i Eliteserien uten tap, og de er også ubeseiret i Conference League. Kjetil Knutsens menn filleristet Jose Mourinho og AS Roma i forrige hjemmekampen i Conference League, da de banket italienerne 6-1.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Mange trodde nok at nordlendingene skulle bli satt på plass av Mourinhos mannskap på Stadio Olympico, men istedenfor storspilte Glimt og tok med seg ett poeng fra Den evige stad.

20 kamper på rad uten tap

Før torsdagens kamp står Glimt med seks strake hjemmeseire, men de er ubeseiret i 20 hjemmekamper på rad, hvorav 14 av kampene er vunnet.

CSKA Sofia henger med i toppen av den hjemlige ligaen. Hovedstadslaget ligger bare fire poeng bak ledende Ludogorets, med én kamp mindre spilt. Lagene bak har spilt tre kamper mer enn CSKA, der Slavia Sofia er nærmest med tre poeng bak. Siste kamp før avreise til Norge var 2-1-seier hjemme mot Arda lørdag.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Bulgarerne klarte 0-0 mot Glimt hjemme i Sofia. Nordlendingene kom seg til flere store sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Helt til Erik Botheim headet ballen i mål på overtid, men scoringen ble på tvilsomt vis annullert.

I Bodø skal CSKA få kjørt seg.

På bortebane har bulgarerne vært elendige. Glimt har kun vunnet to av de siste 17 bortekampene i Europa.

Scoret nest mest i Conference League

CSKA Sofia er sjanseløse på å gå videre fra gruppespillet, uansett resultat i torsdagens kamp, og det er nok også årsaken til at klubben har gitt nøkkelspilleren Graham Carey en uke fri for å være med konen som har helseproblemer. Det er det bulgarske mediet Telegraph som melder om at den irske angrepsspilleren ikke blir med til Bodø. Det vil svekke dem offensivt.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Carey er mannen som har scoret det eneste målet til CSKA i Europa denne sesongen. Nå møter bulgarerne laget som har scoret nest mest i Conference League. På kunstgress. I minusgrader. Og det blir ikke lett.

Men Glimt har også spillere ute med skader. Ulrik Saltnes ble skadet i bortekampen mot CSKA Sofia, og han er fortsatt skadet. Victor Okoh Boniface og Sondre Sørli er langtidsskadde. Samtidig var Fredrik Bjørkan og Patrick Berg tilbake hos Glimt i søndagens kamp mot Lillestrøm.

Bodø-laget har scoret elleve mål i Europa. Det er også interessant å notere seg at Glimt har scoret to ganger eller mer i 14 av de siste 20 kampene.

Hjemme på Aspmyra har de scoret tre mål mot Zorya Luhansk og seks ganger mot AS Roma.

Det er slett ikke usannsynlig at de også scorer fire ganger eller mer mot CSKA Sofia. Vi går for at Glimt vinner og at det blir en ny målfest på Aspmyra.

Vi tror Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds