Gå til sidens hovedinnhold

For første gang på 52 år klarer Leicester dette

Leicester City er i FA-cupsemifinalen for første gang på nesten 40 år. Vi tror de slår Southampton på Wembley og tar seg til finalen for første gang på 52 år.

Leicester City er i sin første semifinale i FA-cupen siden 1982 etter at de banket Manchester United 3-1 i kvartfinalen.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

The Foxes har gode muligheter til å ta seg til sin første FA-cupfinale siden 1969, da de tapte 0-1 mot Manchester City. De lysblå fra Manchester kunne også blitt motstander denne gangen, mn slik gikk det ikke. Pep Guardiolas menn tapte mot Chelsea i den andre semifinalen lørdag.

Leicester - Southampton 1,85 - 3,35 - 3,75 H (spillestopp kl. 19.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Begge disse lagene kommer til semifinalen i FA-cupen, uten å være i sin beste form. Leicester står med to strake tap i Premier League mot Manchester City og West Ham, mens Southampton fikk bank av nedrykkstruede West Bromwich Albion mandag.

Leicester største problemer de siste ukene har vært bakover. De har kun klart å holde nullen i én av de siste ni kampene i alle turneringer.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Southampton har også defensive utfordringer. Kun West Brom har sluppet inn flere mål enn i Premier League denne sesongen enn Ralph Hasenhuttls mannskap. De tapte blant annet 0-9 mot Manchester United i februar. Det er samme resultatet som Leicester fikk mot Southampton på St Mary's tilbake i oktober 2019.

The Foxes har hatt et godt tak på Southampton de siste årene. Leicester har bare tapt tre av de siste 13 kampene mot Saints, og vi tror Brendan Rodgers' karer tar en ny seier søndag.

Det vil i så fall bety at Leicester går til sin første FA-cupfinale på 52 år. Oddsen på Leicester-seier er 1,85. Det er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset