Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Forbered deg på målfest i kveld

Et av dagens lag på oddstipset har sluppet inn 66 mål på 15 kamper.

Kommersielt

Oddsuken har startet brukbart, og etter tre dager er tilbakebetalingsprosenten vår på 145.

Etter en flott oddsdag onsdag – der vi kunne boltre oss i landskamper og fikk inn den anbefalte dobbelen med seier til Sverige og Slovenia – er vi tilbake i hverdagen med et vrient og lite spennende utvalg av kamper på langoddsprogrammet torsdag.

Vi prøver oss på en dobbel fra svenske Superettan og norsk 3. divisjon.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping i dag.

92. Jönköpings Södra – IFK Norrköping (1-0)
Norrköping leder Superettan med 40 poeng på 20 kamper og 37-20 i målforskjell. De vant 1-0 over Hammarby så sent som mandag, og det er ikke umulig at det tette kampprogrammet har ført til noe slitasje i troppen.

I dag gjester de Jönköpings Södra, et lag som ligger på 12. plass (27-35 i målforskjell), rett over kvalifiseringsstreken.

Jönköpings Södra var tippet høyere opp enn dagens tabellsituasjon, og på papiret har de en av de bedre stallene i ligaen. Det er IFK Norrköpings trener Göran Bergort klar over.

- Et virkelig bra lag som ikke har fått de poengene de fortjener. De har en sterk tropp og har gode offensive spillere, noe Pär Cederqvist og Kristoffer Fagercrantz, som ligger i toppen av poengligaen, er et bevis på, sier Bergort på klubbens hjemmeside.

Jönköpings Södra har forsterket laget med Dennis Östlundh fa Assyriska og kantspilleren Sheriff Suma (landslagsspiller fra Sierra Leone) fra tyrkiske Kocaelispor i sommer. Sistnevnte har erfaring fra svensk og norsk fotball (FK Haugesund) og regnes som en habil spiller på dette nivået. Kalmar FF-duoen Markus Thorbjörnsson og Daryl Smylie er også hentet inn.

Smylie (tre gule) og Tomas Backman (rødt kort) må stå over i kveld. Dette er to viktige spillere for hjemmelaget.

IFK Norrköping mangler Viktor Rönneklev (karantene) og Petru Racu og Russell Mwafulirwa, som var opptatt med landslagsspill for henholdsvis Moldova og Malawi i går.

Hjemmelaget har to uavgjorte på rad (forrige hjemmekamp mot topplaget GIF Sundsvall endte 2-2), og vi tror det fort kan bli poengdeling også i kveld. Derfor spiller vi H med en handikapvariant der Jönköpings Södra starter med 1-0-ledelse. Dermed er vi sikret treff så lenge det ikke blir borteseier.

Nyhet: Nå kan du tippe på Android-telefoner

99. Birkenes - Randesund
I kveldens kamp mellom Birkenes og Randesund er hjemmelaget nødt til å vinne for å ha noe som helst håp om å beholde plassen i 3. divisjon avdeling 11. Birkenes ligger på 11. plass med 13 poeng på 15 kamper, og må komme seg opp på 6.- eller 7.- plass (uvisst hvor mange lag som rykker ned fra denne avdelingen) for å klare seg.

Randesund er håpløst plassert på 12. plass med 9 poeng og har ingen sjanser til å overleve. Laget har sluppet inn hele 66 mål på 15 kamper, et snitt på 4,4 mål per kamp. De er imidlertid brukbare fremover på banen og har scoret 28 mål. Det er hele 9 mål mer enn det kveldens motstander.

Birkenes gikk på et stygt 5-1-tap hjemme mot den suverene serielederen Mandalskameratene (15-0-0) forrige runde, men vant 2-0 over Farsund i den første kampen etter ferien.

Randesund vant overraskende 6-2 borte over Flekkefjord i den siste kampen før sommeren, men har tapt 3-4 borte for tabellnabo Gimletroll og 1-5 hjemme for Trauma etter ferien.

Randesund og Birkenes spilte 3-3 i lagenes første møte i april.

Ifølge våre rapporter har Birkenes slitt en del med skader tidligere i sesongen, men stiller en fulltallig tropp i kveld (to mann er tilbake etter skader).

Dagens dobbel til 100 kroner:
92. Jönköpings Södra – IFK Norrköping (1-0) 1,52 - 3,50 - 3,25
99. Birkenes - Randesund 1,50 - 4,40 - 2,80Totalodds
Totalodds: 2,28
Klikk her for å sette 100 kroner på denne dobbelen (du kan justere innsatsen selv).

Innleveringsfrist er kl. 18.55.

Dagens avslag:
Hamar IL (16 poeng på 13 kamper og 23-24 i målforskjell), som sårt trenger en seier i kveld for å overleve i 3. divisjon avdeling 7, skal normalt vinne over tabelljumbo Ringsaker (4 poeng på 13 kamper og 12-42 i målforskjell). Vi har imidlertid fått opplysninger om at 5-6 Hamar-spillere er ute med skader. Derfor avstår vi å spille på denne kampen, selv om 1,55 på borteseier i utgangspunktet er fristende.

Vi stoler heller ikke på serieleder Sylvia i svenske 1. divisjon avdeling sør, som tar imot Husqvarna. Sylvia har overprestert denne sesongen og står med sju trepoengere på rad (9-0-1 på de siste 10!), men snart må det komme en reaksjon. Og det er ikke umulig at Husqvarna, som er i ferd med å finne formen etter en skuffende start på sesongen, kan bryte seiersrekken. Derfor anbefaler vi ikke 1,5 på hjemmeseier.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus