*Nettavisen* Sportspill.

Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Soccer Football - Premier League - Southampton v Wolverhampton Wanderers - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - January 18, 2020 Southampton's Shane Long celebrates scoring their second goal with Danny Ings REUTERS/Dylan Martinez EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or

Danny Ings har scoret ti mål på de 14 siste kampene han har startet, og han har vært en nøkkelspiller i snuoperasjonen til the Saints. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at Southampton slår Tottenham ut av FA-cupen.

25.01.20 07:57

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips: Fyldig oddsprogram lørdag - sjekk våre analyser
Tippetips: Bonuspotten skal ut - hele 5,5 mill i tolverpotten
Oddssingel FA-cup: Oppturen fortsetter for Southampton
Oddssingel FA-cup: Newcastle feier over Oxford
Oddsdobbel: Chelsea kjører på fra start
V75 Leangen
: Strålende V75-lørdag på Leangen
V65 Århus: Internasjonal V65 i Danmark i kveld

Det er pause i Premier League denne helgen, men det spilles ti kamper i den engelske FA-cupen. Åtte Premier League-lag er i aksjon i FA-cupen, blant andre Chelsea og Tottenham. Det er storkamp i La Liga mellom Valencia og Barcelona og ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Norge spiller bronsefinale i håndball-EM mot Slovenia. Det er klart for utforklassikeren fra Kitzbühel, mens det skiathlon for både kvinner og menn i Obertsdorf. Det er laghopp for menn i Zakopane.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen før klokken 18:00 lørdag her!

Southampton - Tottenham H 2,55 (spillestopp kl 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FA-cup, 4. runde. Før jul hadde Southampton stø kurs mot Championship, men Ralph Hasenhüttl har ledet en sensasjonell snuoperasjon på St. Mary's. I midtuken vant the Saints 2-0 mot Crystal Palace. Dermed har de vunnet seks av de siste åtte kampene. Southampton har gjort et byks på Premier League-tabellen. De ligger nå helt oppe på niendeplass. De er faktisk bare tre poeng bak Manchester United på femteplass.På lørdag skal Southampton forsøke å ta seg videre i FA-cupen på bekostning av Jose Mourinho og Tottenham.

The Saints har allerede vunnet én gang mot Spurs i 2020 De startet det nye året med å slå Tottenham 1-0 på den engeske sørkysten, takket være en scoring av Danny Ings i første omgang. Den tidligere Liverpool-spissen har virkelig fått en ny vår på St. Mary's . Han har scoret ti mål på 14 siste kampene han har startet, og han har vært en nøkkelspillere i snuoperasjonen til the Saints.

Tottenham leverte en svak forestilling mot bunnlaget Norwich onsdag, men vant knepent 2-1. Jose Mourinho sliter med å få fasong på Spurs-laget. Det sprudler ikke av angrepspillet, slik vi har sett fra Nord-London-laget tidligere. Savnet av Harry Kane er naturligvis stort. Det eneste som gledet onsdag var de tre poengene. Seieren var den første på fire kamper, men den portugiske manageren har grunn til å være bekymret.

I tillegg til Harry Kane er også Harry Winks, Moussa Sissoko og Ben Davies ute med skader. Southampton har også skadeproblemer. Cedric Soares, Jannik Vestergaard og forward Shane Long er uaktuelle til lørdagens match, men the Saints vil stille med sitt antatt sterkeste lag.

Tottenham har ikke scoret i de to siste bortekampene, og de har bare vunnet én av de siste syv bortekampene. Southampton kan ødelegge for et reisesykt Tottenham-lag. Vi tror på en skrell her. Southampton-seier gir 2,55 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag