Doncaster har kommet seg vekk fra nedrykkssumpen, og overbeviste sist helg.
Doncaster har kommet seg vekk fra nedrykkssumpen, og overbeviste sist helg. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Fornyet tillit til Doncaster

Nettavisen hadde stor suksess med Doncaster i helgen, og vi tror de kan følge opp suksessen med nye seier.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagstips:
Oddstips 2:
Balotelli tilbake for Milan
V65 Momarken: Taper ikke feilfritt
V5 Drammen:
Truls liker ikke vinteren

tirsdagens langoddsprogram er det full sving i det engelske ligasystemet. I tillegg er det to storkamper i Champions League på menyen!

Dagens spill
Doncaster – Watford, H 3,00

Doncaster tok en sterk og viktig hjemmeseier mot Huddersfield sist, og tok et godt steg vekk fra nedrykksstreken. På hjemmebane har de faktisk en formidabel statistikk de siste kampene, og står med 3-3-0 på de siste seks kampene. De poengene blir vitale i deres kamp for overlevelsen.

Jamie McCombe og Rob Jones er de eneste skadde spillerne for hjemmelaget. Bongani Khumalo er tvilsom til kampen.

Watford har nytt en liten renessanse den andre halvdelen av sesongen, men oppvåkningen kom for sent til at laget kan være med i kampen om playoff-spill. Kommer mest sannsynlig til å ende opp som middelhavsfarer med lite å spille for i siste del av sesongen.

Har ikke vunnet på bortebane på ti kamper, men har likevel bare tapt to. Vanskelige å slå er de, men ikke for Bolton som vant 2-0 forrige gang Watford var på reisefot. Mangler en viss Fernando Foristieri, som sammen med Lewis McGugan er tvilsomme. Samba Diakite er suspendert.

Det er tydelig hvem som har mest å spille for i denne kampen, og Doncaster er nok veldig innstilt på å gi alt for å bygge på forrige rundes seier. Kan bli et hakk mer aggressive en Watford, og 3,00 i odds på H er for bra til å ignorere! Kanskje den mest spillbare kampen på hele tirsdagens oddsprogram.

Doncaster – Watford, 3,00 – 3,00 – 2,10.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens langskudd
Atletico Madrid – Milan, U 4,10

Atletico Madrid er inne i en kritisk del av sesongen. De er avhengig av så mange poeng de kan få for å henge på Real Madrid i kampen om ligaen. Samtidig har de en gylden sjanse til å avansere til kvartfinalen i Champions League.

Diego Simeone valgte å spare en hel del spillere i borteoppgjøret mot Celta Vigo, og det var David Villa som måtte ordne seieren med to mål. Nå er blant annet en viss Diego Costa tilbake. Av en eller annen grunn har han fått kritikk i det siste, men viste hvor viktig han er i bortekampen mot Milan.

Atleticos trener har den sjeldne luksus av å kun mangle Javier Manquillo, og har hatt en nær optimal oppladning til kampen.

Spør Real om hjelp
Milans mektige visepresident Adriano Galliani sa mandag at han henvendte seg til Real Madrid for hjelp før kveldens kamp. Det kan laget hans komme til å trenge.

Med et lag preget av rotasjonsspillere tapte Milan 1-0 borte mot Udinese, og gikk målløse av banen for andre kamp på rad.

Spissen Giampaolo Pazzini har vært veldig livlig i begge disse kampene, men har hatt problemer med å omsette sjansene sine. Nå er Mario Balotelli tilbake fra skade, og går mest sannsynlig rett inn i startelleveren. Han blir en viktig brikke for et Milanlag som må score mål.

Seedorf må klare seg uten Stephan el Shaarawy, Riccardo Montolivo og Keisuke Honda. I tillegg er Cristian Zapata tvilsom.

Både Milan og Atletico Madrid har en vanskelig taktisk oppgave, og må finne en gylden balanse mellom å våge for mye fremover og bli for baktunge. Hjemmelaget har uten tvil mest å tape, mens Milan satser hele sesongen på denne kampen.

Oddsen er altfor dårlig på hjemmeseier til Atletico, og uavgjort er mer sannsynlig enn oddssetterne vil ha det til.

Atletico Madrid – Milan, 1,43 – 4,10 – 5,95.

Klikk her for å levere dagens langskudd.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus