*Nettavisen* Sportspill.

Første VIF-seier på 16 år?

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Vålerenga møter Stabæk borte. Det betyr vanligvis hjemmeseier.

Vålerenga mot Stabæk er singel på kveldens langoddsprogram. Hjemmeseier gir 2,55 i odds, borteseier 2,35 og et uavgjort resultat gir 3 ganger pengene tilbake. Kampen sendes direkte på Max, og er selvfølgelig et fristende spill.

Spørsmålet er selvfølgelig hvilket av lagene du skal sette penger på? I innbyrdes oppgjør har Stabæk 9-6-3 hjemme (alle turninger), med en målforskjell på 33-20. 7 av de siste 20 kampene totalt mellom lagene har endt uavgjort, og Martin Andresen har tapt 3 av 6 kamper som trener for Vålerenga mot Stabæk.

Siden 2006 har Stabæk også vunnet 40 av 70 kamper på hjemmebane. I fjor ble det 1-1 i tilsvarende kamp, mens det året før ble 3-2 seier til Stabæk. Forrige gang Vålerenga vant i serien mot Stabæk borte var så langt tilbake som i 1995. (Vålerenga vant i cupen i 2004).

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Ser man på de siste 10 kampene for lagene, har Stabæk 4-1-5 hjemme, mens Vålerenga har 5-0-5 borte. Denne sesongen har Stabæk slått Rosenborg borte, mens de fikk juling hjemme av LSK. Vålerenga har slått Ålesund hjemme og Viking borte.

Klokken 10.30 hadde 75 prosent av Norsk Tipping-spillerne satt sine penger på Vålerenga, 14 prosent hadde spilt uavgjort og 11 prosent hadde satt pengene på Stabæk. I Akershus (Stabæks hjemmefylke) er det 15 prosent som tror på hjemmeseier, mens 76 prosent tror på borteseier.

Kampen starter klokken 19.00. Du kan se den på Max, Altibox eller TV 2 Sumo.

Klikk her for å spille på kampen

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag