Everton - Crystal Palace

Odds: 1.87 - 3.45 - 4.10

Kampstart torsdag 19.mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Kampen vises på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Play

Vi tror det ender uavgjort. Det spiller du på her til 3.45 i odds

Etter å ha prøvd - og mislyktes totalt - med å sikre plassen i Premier League hjemme mot Brentford sist søndag, venter en ny skjebnekamp når Crystal Palace kommer på besøk til årets siste hjemmekamp torsdag kveld.

Everton røk 2-3 i den nevnte kampen mot Brentford, mens Crystal Palace kommer fra 1-1 i sin siste kamp borte mot Aston Villa.

Everton-fansen brukte samme taktikk som mot Chelsea, og kjørte fyrverkeri-show utenfor hotellet til Brentford natten før kampen sist uke. På banen var det i hovedsak Brentford det slo gnister av i kampen som Everton avsluttet med ni mann og null poeng.

Dominic Calvert-Lewin og Richarlison(straffe) sto for scoringene til Everton i første omgang - der Jarrad Branthwaite fikk det røde kortet for hjemmelaget etter 16 minutter, og selvmålet til Seamus Coleman sørget for at Brentford var godt inne i kampen.

To kjappe mål etter 62(Yoane Wissa) og 64 minutter(Rico Henry) av andre omgang snudde kampen, og når Salomon Rondon kjørte en tofotstakling på målscorer Rico Henry og fikk direkte rødt kort fire minutter etter han kom inn, var ettermiddagen komplett for de blå fra Liverpool.

Siden hverken Leeds eller Burnley maktet å vinne, var det ikke verdens undergang at rekken med fire hjemmekamper på rad uten tap røk. Det er nå slik at vinner Everton hengekampen mot Crystal Palace, er de sikret plassen før de skal til Emirates og møte Arsenal i årets siste seriekamp.

Det er ca. 1,08 milliarder kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Crystal Palace har ingenting å spille for

Etter å ha blitt nominert til årets manager i Premier League, fortsatte Patrick Vieira og Crystal Palace rekken sin med kamper uten tap til fire i bortekampen mot Aston Villa.

Ollie Watkins ga hjemmelaget ledelsen når han kriget inn det strålende innlegget fra Lucas Digne etter 69 minutters spill. Med ni minutter igjen på klokka svarte uavgjort-spesialistene fra London når Jeffrey Schlupp var på rett sted og bredsidet inn utligningen fra kloss hold.

Palace ligger på en komfortabel 13. plass på tabellen, og har i teorien muligheten til å avslutte på øvre halvdel av tabellen.

Vieira vil nok sørge for at laget hans ikke legger seg med bena høyt før de to siste kampene er spilt, og reiser til Goodison Park med kun to tap på de ni siste på fremmed gress.

Palace har muligheten til å ta sin tredje seier mot Everton denne sesongen, etter å ha vunnet 3-1 i serien på Selhurst Park i desember, samt 4-0 i FA Cupen på samme bane for to måneder siden.

Uavgjort er et interessant spill

Everton har fått like mange røde kort som de har vunnet kamper under Frank Lampard, etter at de fikk to spillere utvist i 2-3 tapet hjemme mot Brentford.

De har virkelig kniven på strupen, men til denne kampen kan de ta med seg at de er ubeseiret på Goodison Park mot Crystal Palace på seks kamper(tre seiere og tre uavgjort).

Crystal Palace har ikke så mye å spille for, men er ubeseiret på de fire siste kampene. De har også tapt kun to av de ni siste bortekampene, og er sammen med Brighton uavgjort-spesialistene i Premier League.

Hele 15 kamper har endt med poengdeling, og vi tror det ender med det også på Goodison Park.

Uavgjort mellom Everton og Crystal Palace spiller du på her til 3.45 i odds