*Nettavisen* Sportspill.

Fra 3. divisjon til EM-kvalik

Foto: MIGUEL RIOPA

Fotball på to vidt forskjellige nivåer i dagens første oddstips.

07.06.11 10:46

Tips del 2: Uavgjortkameratene slår til igjen?

Langoddsen byr på mye internasjonal fotball, både EM-kvalifisering, Gold Cup og privatlandskamper. Dette krydres med norsk 3. divisjon og islandsk fotball, og vi finner grunnlag for to tips i dag. Norge lar vi spille i fred.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Høland - Røa
3. divisjon avdeling 3. Høland var meget nær opprykk til 2. divisjon et par sesonger tilbake, og målet er stadig opprykk. Per i dag ser det imidlertid ut til at Høland er lenger unna enn på lenge, da de ligger et stykke ned på tabellen med 2-1-5 på de åtte første kampene. 0-1-2 og målscore 3-9 på hjemmebane så langt tyder på at Høland ikke er helt på høyden, og de to seirene er kommet med 3-2 borte over jumboen Kjelsås 2, og 3-2 borte mot nestjumboen Flisbyen.

Det er ikke lett å finne info om Høland i skrivende stund. Resultatene deres er såpass svake over såpass lang tid at det ikke kan dreie seg om at enkeltspillere er skadet eller ikke har dagen.

Røa fortsetter å overraske positivt og er helt oppe på 4. plass med 5-2-1 totalt. Etter tap 2-4 borte for Lillestrøm 2, har guttene fra Oslos vestkant fire strake seire. Kjelsås 2, Romsås, Ullern og Skedsmo er alle slått med et mål eller to. Røa viser en fin evne til å jobbe hele tiden og avgjøre de jevne kampene. Sist hadde man en trygg 2-0-ledelse hjemme mot Skedsmo, og bare litt ubeslutsomt keeperspill mot slutten gjorde at Skesdmo fikk ballen i mål. Seieren over rivalen Ullern runden før var en stor triumf for Røa og kostet nok en del krefter, og det at de ikke taper påfølgende kamp, men kjemper inn en 2-1 seier, øker vår tillit til Røa.

Erik Åkre (m) er suspendert etter rødt kort i forrige kamp. Utover det kjenner vi ikke til fravær i laget.

Høland er inne i en periode med motgang, mens Røa vinner kamp etter kamp. Det frister å sette noen kroner på bortelaget, da de er i fin form og ser ut til å kunne stille en sterk tropp. Røa har lykkes med tøffere oppgaver en dagens, og 1,90 på borteseieren brukes i en dobbel.

Lever Lotto og Tipping på mobilen!

Bosnia-Hercegovina - Albania
EM-kvalifisering gruppe D. Bosnia-Hercegovina gjorde en svak kamp borte mot Romania på fredag og tapte fortjent 0-3. Vi hadde forventet mer, da bosnierne pleier å være meget tent på seier. De har fortsatt muligheter i denne gruppen, det er jevnt bak Frankrike. Med seier i i kveld kan Bosnia-Hercegovina utfordre Hviterussland i kampen om 2. plassen. Bosnia-Hercegovina har 2-1 seier over Romania og 0-2 tap for Frankrike på hjemmebane.

Det er lite skader i troppen. Det har vært klart en stund at Salihovic (m), Vranjes (f) og Subasic (f) er ute, de trakk seg fra troppen på forhånd grunnet skader, og trener Susic har hatt god tid til å finne erstattere.

Albania spilte ikke kamp på fredag, deres siste spilte er 1-0 hjemmeseieren over Hviterussland i mars. Med 2-2-1 totalt er Albania med i kampen om 2. plass i gruppen. De holdt dagens motstander til 1-1 i det omvendte oppgjøret, og de har slått Luxemburg 1-0 hjemme, mens bortekampene har gitt 1-1 i Romania og 0-2 i Hviterussland.

Trener Kuze fikk på plass Curri (f) og Kapplani (a) fra skade før denne kvalifiseringsrunden, og Dallku tilbake fra suspensjon. Kuze gjorde også et par andre endringer i troppen og litt overraskende er Hyka (m) og Vila (m) ikke med. Vi leser også at spissen Sahili sliter med en skade og er høyst usikker. Han har 8 mål på 25 landskamper og 32 mål på 47 kamper på topp for Rapid Wien, så han er ikke enkel å erstatte, eventuelt.

Med eller uten Sahili skal Albania ha store problemer med å vinne en bortekamp på Bilino Polje stadion i Zenica. Hjemmelaget må reise seg etter en svak innsats på fredag, og det tror vi de gjør nå som motstanden er noen hakk svakere, både på papiret og også på banen, mener vi. Et hjemmetap mot nesten-naboen i sydøst, som i det brede lag av folket anses som mindre ærerik, vil ikke falle i smak, og dette må hjemmelaget vinne av flere årsaker. En klar hjemmeseier til 2,15 frister, men kampene i denne gruppen har vært jevne hittil og vi nøyer oss med en H til 1,40 som kombinasjonsobjekt til Røa. Denne dobbelen gir 2,66 og vi setter 100 kroner på den. Spillefristen er klokken 18.55.

13. Høland - Røa 2,20 3,75 1,90
20. Bosnia-Hercegovina - Albania 1,40 3,65 5,30

Total odds 2,66

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag