Den norske backen Aslak Fonn Witry signerte for Djurgården vinteren 2019, og ble raskt en hit i Allsvenskan etter overgangen fra Ranheim. I august ble trønderen solgt til nederlandske AZ Alkmaar.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Den svenske toppklubben hadde allerede en nordmann klar til erstatte den norske backstjernen som forlot klubben. 20-årige Leo Cornic, som er oppfostret i Vålerenga, ble nemlig hentet til OBOS-liga-klubben Grorud før 2021-sesongen.

å langt denne sesongen har han spilt syv kamper i Allsvenskan. , og da Djurgården møtte Degerfors på Tele2 Arena 22. september spilte han sin første kamp fra start. Den kampen vant Stockholmsklubben 3-2.

I forrige serierunde kom Cornic inn de siste 29 minuttene da Djurgården vant 1-0 mot Halmstad. Den norske U21-landslagsspilleren er tatt ut i troppen til mandagens kamp mot tidligere Brann-trener Rikard Norlings Norrköping. Hittil har han spilt 203 minutter for Djurgården. Mandag kan det bli mer spilletid på Oslo-gutten.

Norrköping - Djurgården

Odds: Djurgården vinner - 2,30

Kampstart mandag 22. november kl 19.00

Spillestopp kl. 18.59 Live odds etter kampstart

PlatinumCars Arena

Kampen kan sees på Discovery +

Vi tror Djurgården vinner. Spill på det her til 2,30 i odds

Djurgården vil ta over tabelltoppen i Allsvenskan med tre poeng mot Rikard Norlings Norrköping mandag. Men det er enklere sagt enn gjort.

Banker topplagene hjemme

For Norrköping laget problemer for alle toppklubbene som har besøkt PlatinumCars Arena så langt. De har sendt fire av de fem topp fem-lagene hjem med tap. Rikard Norlings menn har i tur og orden vunnet mot AIK (2-0), Malmö FF (3-2), Hammarby (3-1) og Elfsborg (3-2).

Norrköping har opplevd en liten formdupp de siste ukene. De har nemlig tapt tre av de fem siste kampene. I forrige serierunde måtte de dra slukøret hjem etter å ha tapt 0-1 mot Kalmar.

Norrköpings keeper Oscar Jansson hadde en ekstremt travel dag på jobben mot Kalmar, og hadde åtte fantastiske redninger som gjorde at laget unngikk et styggere tap. Men de vant den forrige hjemmekampen 3-2 mot Elfsborg som ligger på fjerdeplass på Allsvenskan-tabellen.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Norlings menn har scoret 26 mål på 13 hjemmekamper. Det gir et snitt på to mål per hjemmekamp. Nå møter de laget som har sluppet inn færrest mål på bortebane i Allsvenskan så langt denne sesongen.

217 minutter uten baklengs

Djurgården har kun sluppet inn elleve mål på 13 bortekamper så langt denne sesongen. Stockholm-klubben har vært solide defensivt de siste fire ukene. Keeper Aleksandr Vasyutin har spilt 217 minutter uten å slippe inn mål i Allsvenskan.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Han holdt også buret rent i det omvendte møtet mellom lagene. Da vant Djurgården 1-0 etter en scoring av Haris Radetinac i det 78. minutt. Det var første gang på seks kamper mot Djurgården at Norrköping gikk av banen uten å score. Djurgården har ikke vunnet på de tre siste bortekampene mot Norrköping.

Den forrige borteseieren kom tilbake i august 2017. Gjestene har motivasjonen på sin side. De vet at en seier vil gjøre at de klatrer til topps på tabellen. Vi tror at det vil vippe kampen i deres favør.

Vi tror Djurgården vinner. Spill på det her til 2,30 i odds