Fram Larvik fortsetter å imponere i sin avdeling. Foto: Arkivfoto Daniel Høglund/Fram fotball.no
Fram Larvik fortsetter å imponere i sin avdeling. Foto: Arkivfoto Daniel Høglund/Fram fotball.no

Fram suser Framover

Fram Larvik har åpnet årets sesong imponerende, og møter i dag et vaklende Asker-lag

Kommersielt

Øvrige spill fra Sportspill søndag:
Tippekupongen:Helnorsk tippemeny
Dagens dobbel:Sevilla avslutter med stil
V64 Østersund:Blekkan byr opp til jackpotdans
V4/V5 Täby:Rett for Wright?
V65 Sørlandet:En gnistrende duell i vente

Dagens langskudd
Asker – Fram Larvik, B 2,80

Asker har startet sesongen svakt, og trener Svein Roger Pettersen har foreløpig ikke klart å løfte laget til det samme nivået som ga en imponerende andreplass i fjor, rett bak Bærum. Daværende trene, Lars Bohinen, prøver nå lykken i Sandefjord. Denne sesongen ser en kamp om opprykk lite sannsynlig ut for hjemmelaget.

Sesongens fire første kamper har gitt tre strake tap, og det mot middels motstand, før laget tok en prekær seier over Birkebeineren forrige uke. Hjemmelaget klarer heller ikke å putte ballen i mål, og har kun to mål på sesongens fire første kamper. Det er naturligvis altfor dårlig.

Tapene har kommet for Fløy, (0-1), Jerv, (3-0) og Holmen, (0-2).

Fram Larvik åpnet med tap, men har siden tre imponerende seire mot tøff motstand. 2-1 seieren borte mot opprykksfavoritten Notodden var sterkt, før Ørn-Horten ble slått hjemme på Fram-banen. Har så langt vist at de er kapabel til å kjempe om opprykk til 1. divisjon også denne sesongen.

At Asker skal være favoritter på oddsen i denne er uforståelig, selv om forrige helgs seier kan ha vært et lite vendepunkt for hjemmelaget. Vi tror likevel at Fram Larvik er det sterkeste laget her, og skal ha gode muligheter for tre poeng.

B til 2,80 ser vi dermed på som et meget godt langskudd denne søndagen.

Kamp 162: Asker – Fram Larvik, 1,75 – 4,00 – 2,80

Obs: Oddsen har sunket til 2,70.

Lever kupongen din hersterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus