*Nettavisen* Sportspill.

Frankfurt tabber seg ut mot bunnlagene

Soccer Football - Bundesliga - VfL Wolfsburg v Eintracht Frankfurt - Volkswagen Arena, Wolfsburg, Germany - May 30, 2020 Eintracht Frankfurt's Lucas Torro looks dejected after the match, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease Swen Pfortner/Pool via REUTERS DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Eintracht Frankfurt og Lucas Torro har slitt mot lagene i bunnen av tabellen. Vi tror også at de får trøbbel i onsdagens kamp.  Foto: Pool (Reuters)

Werder Bremen har funnet formen etter koronakrisen. Onsdag møter de et Frankfurt-lag som tabber seg ut mot bunnlagene.

03.06.20 11:53

Onsdagens langoddsprogram inneholder blant annet kamper fra 3. Liga i Tyskland, i tillegg til kamper fra Polen, Østerrike, Tsjekkia, Israel og Estland. Den største kampen onsdag spilles i Tyskland, hvor nedrykkstruede Werder Bremebn tar imot Eintracht Frankfurt hjemme på Weserstadion.

Ca. 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupong til neste trekning.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 2,50 - 3,25 - 2,45 H (spillestopp kl. 20.25)

Werder Bremen har endelig våknet. De virket fortapt i starten av mars, men etter koronapausen har de opplevd en opptur. Werder har vunnet to av de tre siste kampene. De slo Freiburg 1-0 for halvannen uke siden, og i helgen vant 1-0 mot Schalke. Begge seirene kom på bortebane. Florian Kohfeldts mannskap tok også ett poeng hjemme mot Gladbach på Weser Stadion mellom de to bortekampene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Oppturen til tross, Werder ligger fortsatt nest sist. Men de er nå kun to poeng bak Fortuna Dusseldorf som ligger på nedrykkskvaliken, og Rune Bratseths gamle klubb har én kamp mindre spilt enn nedrykksrivalene. At kampene spilles uten tilskuere på tribunen har vært en fordel for bortelagene, men en hjemmeseier virker mest sannsynlig her med tanke på formen til Werder.

Viaplay sender kampen direkte. Klikk på denne lenken for å se kampen.

Frankfurt er ustabile

Eintracht har vært ustabile, men de tok en viktig 2-1-seier mot Wolfsburg på lørdag. Før det gikk de på et 2-5-nederlag mot serieleder Bayern Munchen og et 1-3-tap hjemme mot Gladbach, før de spilte 3-3 i en høydramatisk kamp hjemme mot Freiburg. Eintrachts fire kamper etter koronapausen har inneholdt 20 mål. Statistikken bærer bud om en underholdende kamp i Bremen onsdag.

Frankfurt skal være i stand til å score i onsdagens kamp, men de har vært gavmilde bakover, hvor de har sluppet inn 22 mål på syv kamper. Eintracht har tapt fire bortekamper 1-2 i Bundesliga, og tre av tapene kom mot Augsburg, Mainz og Paderborn, som alle ligger i nedrykkssumpen sammen med Werder.

Frankfurt tabber seg ut mot bunnlagene. Vi tror Werder, som er i flytsonen, tar tre poeng onsdag. Oddsen er 2,50. Spillestopp er klokken 20.25.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag