Frankrike har kun tatt to av tolv mulige poeng i Nations League. De avsluttet en elendig juni-måned med 0-1-tap mot Kroatia. Luka Modics straffescoring gjorde at kroatene endelig fikk revansj for finaletapet i VM i 2018.

Slik får man 3,15 i odds på hjemmeseier for Frankrike mot Østerrike

Det franske laget opplevde å spille fem kamper på rad uten seier så sent som i 2021, og de vil oppleve det samme uten seier mot Østerrike torsdag. De står også i fare for å tape tre hjemmekamper på rad i Nations League.

Det vil i så fall gjøre at enda flere vil rope på Zinedine Zidane som erstatter for Didier Deschamps som landslagssjef for franskmennene etter VM i Qatar.

Frankrike må skjerpe seg, og vi tror de gjør det på torsdag.

Frankrike - Østerrike

Odds: Begge lag scorer og Frankrike vinner - 3,15 i odds

Kampstart torsdag 22. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Stade de France

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 2 Skaff deg tilgang her

Se Frankrike - Østerrike på TV2 Sport Premium 2 med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at begge lag scorer og Frankrike vinner. Det spiller du på her til 3,15 i odds

Frankrike har skuffet stort i Nations League. De ligger overraskende på bunn i sin gruppe. Franskmennene har spilt fire kamper, men de har så langt til gode å vinne.

De har tapt hjemme mot Danmark (1-2) og Kroatia (0-1), mens de har spilt 1-1 borte mot både Østerrike og Kroatia.

Det betyr at begge lag har scoret i tre av de siste fire kampene til Frankrike, og at franskmennene har sluppet inn mål i elleve av de siste 16 kampene.

Didier Deschamps mangler flere nøkkelspillere til kampen mot Østerrike, blant andre Karim Benzema, Lucas Digne, N’Golo Kante, Lucas Hernandez, Hugo Lloris, Kingsley Coman, Adrien Rabiot og Boubacar Kamara, men Frankrike er vanligvis et sterkt hjemmelag. Statistikken viser at de kun har tapt tre av de siste 28 kampene på Stade de France siden 2018.

Ny nedtur for den tidligere United-sjefen

Frankrike er ikke det eneste laget som er ute av form i denne gruppen. Østerrike har kun vunnet én av de siste seks kampene, og de har opplevd å tape tre av de siste fire bortekampene.

Det betyr at den tidligere Manchester United-manageren Ralf Rangnick kun har tatt én seier etter at han tok over det østerrikske landslaget. Det er interessant å notere seg at begge lag har scoret i seks av de siste åtte kampene til Østerrike.

Alpenasjonen klarer sjelden å holde tett bakover når de spiller på bortebane. De har kun holdt nullen i én av de siste seks bortematchene, én av dem var mot miniputtnasjonen Færøyene.

Frankrike er ikke det eneste laget som opplever skadeproblemer. Den østerrikske stjernespissen Sasa Kalajdzic ble skadet i sin første kamp for Wolverhampton, og han er ute i minst seks måneder.

RB Leipzigs midtbanespiller Konrad Laimer er en annen spiller som er ute med langtidsskade. I tillegg er Valentino Lazaro, Florian Grillitsch og Stefan Ilsanker ute med skader, mens Martin Hinteregger la opp i sommer. Ikke nok med det. Kevin Danso er suspendert.

Heldigvis har Ralf Rangnick spissen Marko Arnautovic. Han scoret seks mål på de syv første Serie A-kampene for Bologna, og 33-åringen kan også stelle i stand trøbbel for det franske forsvaret.

Frankrike har vunnet seks av de siste ni kampene mot Østerrike, og vi tror de tar en seier mot alpelandet torsdag. Oddsen på fransk seier er kjedelige 1,37, men vi mener statistikken gir oss gode argumenter for å spille på Frankrike-seier og at begge lag scorer i kampen.

Vi tror at begge lag scorer og Frankrike vinner. Det spiller du på her til 3,15 i odds