Hele 11 av de 16 klubbene i årets OBOS-liga har på 2000-tallet spilt på øverste nivå i Norge.

Fredrikstad er en av dem.

De rykket ned fra Eliteserien etter 2012-sesongen, men nedturen stoppet ikke der. Etter tre sesonger på nivå tre i norsk fotball, var den gamle storheten tilbake i OBOS-ligaen sist sesong.

I comeback-sesongen kjempet de om opprykk til Eliteserien, men de tapte kvaliken mot KFUM. Også denne sesongen nevnes Fredrikstad som en av opprykkskandidatene.

Fredrikstad - Stjørdals-Blink

Odds: HUB og antall mål - Fredrikstad vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 3,30 i odds

Kampstart mandag 4. april kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Fredrikstad stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Discovery +

Fredrikstad vinner og det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,30 i odds

Det har blitt gjort en god jobb i Fredrikstad i flere sesonger nå. Klubben tar steg for steg. De leverte en god sesong i fjor som kunne endt med opprykk. Fra i fjor er det ikke store forandringer i troppen. Stjernespilleren Taofeek Ismaheel er solgt til fransk fotball, vingen var en attraksjon i OBOS-ligaen i fjor.

Innocent Kingsley er hentet inn fra tyrkiske Adanaspor og Obilor Denzel Okeke er hentet fra Asker. De to skal tette hullene igjen etter tapet av Ismaheel.

Nøkkelspiller ute med skade

Denne sesongen mener oddssetterne at FFK vil være enda nærmere opprykk enn i fjor. Bredden i troppen er god, og de tåler skader.

Her kan du levere din Eurojackpot-kupong. Spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Den gamle storheten fra Østfold har en stor supporterskare, de er gode i medgang og ikke så gode i motgang. Det kan koke i Fredrikstad, og det er ventet over 3000 tilskuere på tribunen mandag.

9-4-2 her på hjemme bane i fjor var bra levert.

Skadene i FFK-troppen har skapt litt hodebry for trener Bjørn «Bummen» Johansen. Jakob Lindström skal styre midtbanen hos Fredrikstad, men han ble taklet stygt i en treningskamp i Marbella og rekker ikke mandagens kamp.

Riki Alba er også ute med skade, og vil ikke være klar til første serie runde, men nylig signerte FFK kontrakt med Love Reuterswärd.

Håvard Åsheim er derimot tilbake og trolig med i troppen mot Stjørdals-Blink.

Etter å ha tatt OBOS-ligaen med storm i starten av 2020-sesongen, fikk Stjørdals-Blink seg en skikkelig virkelighetsorientering i fjor. Laget kjempet seg til kvalikplassen og spilte seg til ny kontrakt.

Statistikken lover mål

Ikke på grunn av borteformen, for den var fryktelig dårlig med stygge 2-2-11 men heldigvis tok de altså nok poeng hjemme til å overleve, og de avsluttet til og med med en seier over Aalesund i siste runde. Dermed ble det kvalik, og der hadde de ganske små problemer med å slå Hødd 5-3 over to kamper selv om de tapte bortekampen 2-3. Etter det har trener Dent dratt til Ham/Kam og Snorre Lillebo har tatt over. En del overganger har det blitt, men Blink virker likevel å ha erstattet ganske bra med f.eks Solli, Tromsdal, Sandrakumar, Lothe og Rønning inn. Angrepsstjernen Mats Lillebo blir viktig om de skal unngå nedrykkskamp igjen.

Her kan du levere din Eurojackpot-kupong. Spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Fredrikstad kommer noenlunde likt som i fjor her, og det bør holde mot et bortesvakt Blink. 1,50 i odds på hjemmeseier er ikke særlig fristene, men vi har funnet et interessant spill på denne kampen.

Det ble scoret til sammen 53 mål på de 15 kampene på Fredrikstad stadion i fjor. Det gir et snitt på 3,53 mål per kamp. De to kampene mellom Fredrikstad og Blink inneholdt ni mål sist sesong. Det gir et snitt på 4,5 mål i snitt.

Vi tror Fredrikstad vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det gir 3,30 i odds. Klikk på denne lenken for å levere spillet.